Svaštara

Sedmični ljubavni horoskop: Očekuju nas mistične promjene na romantičnom planu (do 27. avgusta 2019.)

Sedmični horoskop za ljubav – slatka osjećanja i romantične iluzije!

Ljubavni horoskop - Zadovoljna.hr

Sedmični ljubavni horoskop od 20. do 27. avgusta 2019. godine!

OVAN

Za Ovnove će u toku ove sedmice nastupiti povoljniji ljubavni period, kada će biti više prilika za nova poznanstva i razloga za emotivno zadovoljstvo. Zauzeti pripadnici znaka će sa partnerom imati odnos sa više razumijevanja i poklanjat će mu više pažnje.

BIK

Bikove u toku ove sedmice očekuju pozitivne promjene na ljubavnom planu, kod zauzetih će porodični odnosi, a time i partnerski odnos, dobiti na značaju, dok će slobodni pripadnici znaka imati više samopouzdnja i lakče sklapati nova poznanstva i kontakte.

BLIZANCI

Bliznanci će tokom ove sedmice moći dobro da se provedu ako negdje otputuju, jer su šanse da nekog tako upoznaju najveće. Nekim Blizancima će krajem sedmice najviše odgovarati druženje u krugu prijatelja, što je takođe povoljno za nova poznanstva.

RAK

Rakove ove sedmice neće pratiti emtivna uzbuđenja, ali će ipak osjetiti izvjesno olakšanje i opuštenije će se osjećati u svojoj emotivnoj vezi. Slobodni pripadnici znaka mogu imati šanse za emotivni uspjeh ako im se dopada osoba iz poslovnog okruženja.

LAV

Lavovi će ove nedelje polako sticati sve veću sigurnost na ljubavnom planu, a njihovo samopouzdanje će im doneti i više emotivnog zadovoljstva. Zauzeti pripadnici znaka biće srećniji u svojim vezama, dok slobodne očekuju zanimljivi susreti i poznanstva.

DJEVICA

Djevice ove sedmice uglavnom ne očekuju promjene na ljubavnom planu, ali se nekima krajem sedmice može dopasti osoba sa kojom je moguć ozbiljniji kontakt. Zauzeti pripadnici znaka će u odnosu sa partnerom željeti više romantike, nježnosti i pažnje.

VAGA

Vage će ove sedmice biti sve više okrenute druženju sa prijateljima, a izlasci nekima mogu postati glavne preokupacije. Mnogi mogu imati uspjeha u novim kontaktima, ali će sve za sada ostati na prijateljskom nivou. Zauzeti će se bolje razumijeti sa partnerom.

ŠKORPIJA

Škorpije ovu sedmicu provode uglavnom bez većih promjena na ljubavnom planu, odnos sa partnerom biće stabilan, ali i prilično nezanimljiv. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti, a nekima se može dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.

STRIJELAC

Strijelčevima će tokom ove sedmice biti mnogo zabavnije kada je riječ o emotivnom planu, naročito ako se nalaze na nekom putovanju gdje su moguća nova poznanstva. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će imati bolju komunikaciju i više razumijevanja.

JARAC

Jarčeve ove sedmice očekuje manje trzavica u odnosu sa partnerom, a ljubavna situacija će polako krenuti na bolje i oni će ponovo biti uspijevati da drže emotivne odnose pod kontrolom. Slobodni pirpradnici znaka imaće više sreće sa novim kontaktima.

VODOLIJA

Vodolije će ovu sedmicu provesti bez bitnih promjena na emotivnom planu, ali će se situacija u vezi polako popravljati, pa zauzeti sa partnerom mogu provesti više lijepih treunutaka. Slobodni će imati više šansi za nova poznanstva kao i za ljubavne veze.

RIBE

Ribama će tokom ove sedmice emotivni odnosi sve više dobijati na značaju, pa će se i situacija u vezi popravljati, biće više pažnje i razumijevanja u odnosu sa partnerom. Slobodni će manje maštati i više se aktivirati da urade nešto na ljubavnom planu, piše “Conoplja news“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh