Svaštara

Horoskop do 10. aprila 2020. godine: Direktni Jupiter donosi veliku sreću – Koji znakovi će najbolje proći

Jupiter je u direktnom hodu sve do 10. aprila 2020. godine – horoskop predviđa lijepe životne promjene!

Horoskop - Kurir.mk

Jupiter je krenuo direktno, a to znači da nas očekuje sreća, radost i velike šanse, piše “Lovesensa“.

Direktan Jupiter u znaku Strijelca podstiče pozitivnu energiju, otvara nove horizonte i daje podsticaj za duhovni rast i razvoj.

Jupiter je u direktnom hodu sve do 10. aprila 2020. godine, kada se vraća u retrogradni ciklus.

Saznajte šta vam donosi i kako da iskoristite njegovu optmimističnu i divnu energiju!

OVAN – učenje, nadanje i duga putovanja

Opustite se dragi Ovnovi. Jupiter u direktnom hodu utiče na vašu devetu kuću koja se odnosi na putovanje, obrazovanje i filozofiju. Očekuju vas važne lekcije, nova iskustva i neverovatne avanture.

BIK – se*s, zdravlje i humanost

Bikovi za koji mnogi smatraju da su materijalisti, sada žele da dijele sa drugima i pomažu ljudima iz njihovog okruženja. Jupiter u direktnom hodu aktivira vašu osmu kuću i podstiče duhovno iscjeljenje, dobre finansijske mogućnosti i budi e*otsku energiju.

BLIZANCI – romantične veze, negacija i kontrast

Dragi Blizanci, ne stidite se da otkrijete svoja osjećanja. Direktni Jupiter je naspram vaše sedme kuće i daje šansu da uspostavite brilijantnu konekciju sa drugim ljudima. Sada je vrijeme za kreiranje romantičnih veza. Moguće je da vas privlače osobe koje su potpuno suprotne od vas.

RAK – zdravlje, rutina i pojačana svijest

Uživajte u svom svjetlom biću! Jupiter koji se kreće direktno budi vašu petu kuću i čini da svaki dan ispunjavate dobrom energijom. Očekuju vas sjajne šanse za poboljšanje života, naročito na polju karijere.

LAV – samopouzdanje, ljubav i strast

Dragi Lavovi, vi ste velike i sjajne zvijezde. Jupiter aktivira vašu petu kuću, odnosno kuću radosti, romantike i ljubavi prema sebi. Imate nevjerovatno samopouzdanje, a usamljeni Lavovi započet će lijepu ljubavnu bajku do aprila 2020. godine.

DJEVICA – porodica, zaštita i unutrašnje zadovoljstvo

Šta za vas predstavlja sigurnost? Baš to što ste upravo zamislili u svojoj glavi, to vam donosi divni direktni Jupiter. Utiče na vašu četvrtu kuću i donosi stabilnost u dom i porodične odnose. Napokon pronalazite unutrašnji mir.

VAGA – znanje, komunikacija, lojalnost

Recite šta se skriva u vašem umu, drage Vage. Jupiter u direktnom hodu kreće se kroz vašu treću kuću i pozitivno utiče na komunikacije i proces promene. Usvojit ćete nove sposobnosti i započet ćete drugačiji, uspješniji ciklus života.

ŠKORPIJA – finansije, udobnost i samospoznaja

Glavu gore, drage Škorpije. Jupiter u vašoj drugoj kući budi skrivene talente i podstiče vas na reorganizaciju planova za budućnost. Očekuje vas velika šansa za obilje.

STRIJELAC – vjera u sebe, autentičnost i harizma

Vi ste definitnivno omiljeni znak Zodijaka u ovoj godini, a to je zato što vaša vladajuća planeta, Jupiter, napokon kreće direktnim hodom. Očekuju vas sjajne šanse na raznim životnim poljima. Radujte se i slavite život!

JARAC – nada, spiritualnost, bliskost

Imate osjećaj kao da ste prešli dugačak životni put, prepun iskušenja, testova i nevolja, Jupiter se nalazi u vašoj karmičkoj 12. kući, odnosno kući snova. Sada imate šansu da zavirite unutar svoje duše, očistite je i napokon pokrenete lavinu dobrih događaja. Ostavite prošlost iza sebe i prigrlite budućnost.

VODOLIJA – nade, snove i konekcije

Jupiter u vašoj 11. kući donosi osjećaj pripadanja i bliskosti. Moguće je da ćete pristupiti određenoj grupi ili ćete pronaći nove prijatelje. Ovo je period odlične konekcije sa ljudima – iskoristite ga da obnovite strast sa partnerom i upoznate novu ljubav.

RIBE – karijera i reputacija

Ne plašite se da pokažete koliko ste sposobni i koliko znate jer Jupiter trenutno prolazi kroz vašu 10. kuću, kuću ambicija. Uspjeh će naročito ostvariti oni koji se bave javnim poslom. Imate sjajne šanse na profesionalnom planu i spremni ste da zablistate.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh