Svaštara

Sedmični ljubavni horoskop: Ovnu se vreća ljubavna sudbina iz prošlosti, a Vodoliju očekuje zaljubljenost

Sedmični ljubavni horoskop – veliki povratak romantične energije iz prošlosti!

Horoskop - eZadar - RTL

Sedmični horoskop za ljubav od 15. do 22. jula 2019. godine!

OVAN

Ove sedmice Ovnovi mogu očekivati znaimljivu ljubavnu sedmicu, slobodni pripadnici znaka više će se družiti i mogu upoznati nove ljude, a moguć je susret sa osobama iz prošlosti, pa se neki kontakti mogu obnoviti. Zauzeti će imati utisak da je partner u svom svijetu.

BIK

Bikovi ove sedmice sa partnerom mogu razmatrati neke stare ljubavne teme, a međusobni odnosi postat će tema konstantnog preispitivanja. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da sretnu osobu koja im je značila u prošlosti, a neki mogu poželeti da obnove kontakt.

BLIZANCI

Blizanci će ove sedmice biti okrenuti dešavanjima u svojoj porodici, mnogi će imati susrete sa nekim dragim ljudima, a odnos sa partnerom će se poboljšati. Slobodni pripadnici znaka postat će raspoloženiji za druženje i izlaske i imat će više zanimljivih poznanstava.

RAK

Rakove ove sedmice ne očekuje previše događaja na ljubavnom planu. Zauzeti pripadnici znaka biće skloni melanholiji i analiziraće svoje emotivne odnose. Slobodni Rakovi više novih kontakta mogu imati preko posla, ali ozbiljnijih ljubavnih šansi neće biti mnogo.

LAV

Lavovi ove sedmice mogu imati naglašen društveni život, biće mnogo kontakata i novih poznanstava, a mnogima će goditi da privlače intersovanje okoline. Zauzeti će željeti da dominiraju u emotivnim odnosima, pa ponekad partneru mogu postavljati prevelike zahtjeve.

DJEVICA

Djevice ove sedmice mogu zaokupiti neobični ljubavne situacije. Neke mogu ponovo razmišljati o osobi iz iz prošlosti, neke će biti u ozbiljoj emotivnoj dilemi, šta i kako dalje, a većina neće znati šta zapravo želi od emotivnog odnosa. Oni u tajnoj vezi najbolje će se provesti.

VAGA

Vage ove sedmice mogu imati susrete sa osobama iz prošlosti, pa i nekim starim ljubavima. Neke mogu biti u ozbiljnoj emotivnoj dilemi, dok će zauzete Vage biti rezrevisanije prema partneru. Nekima će najviše prijati duženje sa prijateljima od kojih mogu dobiti dobar savjet.

ŠKORPIJA

Škorpije ove sedmice neće biti naročito uspješne kada je ljubavni život u pitanju. Oni koji su u vezama ozbiljno će shvatiti svoju ulogu, dok bi slobodni pripadnici znaka mogli da imaju susrete sa nekim ko im je značio u prošlosti, pa se neke veze možda i obnove.

STRIJELAC

Strijelčevi ove sedmice mogu ponovo živnuti i baciti se u akciju da što prije zadovolje svoje emotivne potrebe. Pred mnogima su nova poznanstva, ali i veze. Zauzeti pripadnici znaka preuzet će inicijativu u odnosu sa partnerom, pa će i međusobne emocije da ožive.

JARAC

Ove sedmice kod Jarčeva je u ljubavnom životu prisutna stagncija. Oni koji su u dužoj vezi biće još ozbiljniji, dok će uzbudljivo biti onima koji se nalaze u tajnim ljubavnim kombinacijama. Slobodni prpadnici zanka mogu imati susret sa osobom koja im je značila u prošlosti.

VODOLIJA

Vodolijama ove sedmice postaje sve zanimljivije na emotivnom planu. Slobodni pripadnici znaka imat će mnogo novih poznanstava, neki bi mogli da se zaljube ili započnu novu ljubavnu vezu. Zauzeti će imati kvalitetniji odnos sa partnerom i oživljavat će uspavane emocije.

RIBE

Ribe ove sedmice mogu imati susret sa osobom koja im je značila u prošlosti, a sa kojom mogu obnoviti vezu. Mnogi emotivni odnosi postaće ozbiljniji, a zauzeti pripadnici znaka željet će da donesu važne odluke vezane za svoj partnerski odnos i ljubavni život, piše “Conoplja news“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh