Svaštara

Malo ko ih želi u društvu – Jedni od najnapornijih znakova Zodijaka

Sa njima bolje izbjegavajte svađe i rasprave jer to može trajati vječno i zna biti mukotrpno.

Svađa - Blogspot.com

Oni važe za najnapornije znakove čitavog Zodijaka! Vaga: Vrlo društvene Vage sklone su primenjivanju pasivne agresije kako bi postigle svoj cilj. Žele biti dominantne, ali zbog lošeg samopouzdanja, to im ne polazi za rukom pa optužuju druge za svoje nedostatke.

Rak: Iako su vrlo brižni i emotivni, Rakovi ponekad imaju stravične promene raspoloženja koje je teško trpeti. Kada ih uhvati paranoja, skloni su napadima besa i tuge naizmenično što zna biti poprilično umarajuće.

Ribe: Ribe su, poput Rakova, izuzetno sklone promenama raspoloženja. Uputite li im kritiku, izludeće vas svojom preteranom emotivnošću i uvređenošću i zbog najmanje sitnice. Sa njima je bolje ne raspravljati se jer umiju dovesti čovjeka do ludila.

Ovan: Njihova potreba za neprestanom dominacijom ponekad zna biti izluđujuća. Ako nisu u centru pažnje, skloni su drami i manipulaciji samo kako bi što pre ponovno usmerili pažnju na sebe. Vrlo su egoistične osobe koje oduzimaju puno energije.,piše Pult

Ako se nađu u društvu nekoga ko je dominantniji od njih u stanju je učiniti svašta da se nametne iznad njih i u tom slučaju postaju veoma iritantni i naporni. Svađe izbjegavajte jer kad jednom krenete u rapravu sa Ovnom vidjećete da tome nema kraja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh