Svaštara

Divne poruka za sve žene: “Dok ti brineš o drugima niko ne brine od tebi – Zastani i uživaj”

Život je dat da ga živiš sa zahvalnošću. Diži glavu, razvuci osmeh, ispravi se, uradi nešto sa životom. Za početak, prekini da samog sebe saplićeš redovno i život će uraditi ostalo.

No image - Haber.ba

Nije bitno da li ti suze teku ili ti dolaze ideje o bespomoćnosti ili besmisla u tome šta sada radiš ili u osvrtu na ono što si sa nekim gradio. Mrak koji dolazi je samo iluzija. To bi bilo jako dobro što pre da shvatiš. Uradi šta je potrebno kako bi napravio sada i odmah razliku između tog energetskog mulja u kojem se valjaš i lakoće postojanja u svetlosti novog izbora.

Izbora da budeš čista ljubav bez obzira na sve. Teško ti je? I to je izgovor da uništavaš svoj život i da se bahato ponašaš prema životnim blagoslovima? Nešto nije po tvojoj volji pa ti usta nekontrolisano brbljaju besom stvorene reči, koje bez cenzure prelaze preko tvojih usana?

Preko tih istih usana koje znaju da mole, koje znaju da kažu hvala, koje znaju da ljube i da vole? Kako si sebe uspeo da ubediš da je agresija rešenje ili još gore da zapravo ni ne postoji rešenje te tako bes postaje stil života, jedini opravdan, jedini vibraciono usklađen sa razočarenjem tvog uma?

Šta god da ti se desilo, još uvek si živ! Zahvali se najpre za to! Dato ti je da spoznaš sebe, a mrzi te da se pokreneš? Da sebi kažeš DOSTA JE sa sabotirajućim ponašanjem i sa sažaljenjem sebe? Sviđa ti se dobit koju imaš? Sviđa ti se da se i drugi oko tebe osećaju jadno poput tebe samo zato što tvoje frustracije ne želiš da prevaziđeš?

I onda svi treba da TEBE razumeju i da se tvojim sklonostima prilagođavaju. Dokle više?!? Osvesti se i ojačaj! Skini te odbrambene izraze sa lica, odbaci zaštitu i skloni se od onog što te uvlači u dublji mrak! Šta čekaš? Ko će umesto tebe doći i unaprediti tvoj život?

Ko može da ti promeni misli i životne navike? Ko može za tebe da zamisli svetliju budućnost? Ko može umesto tebe da se pokrene i zapravo uradi nešto korisno za druge, umesto što sediš i žališ nad svojom sudbinom,,prenosi Pult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh