Svaštara

Veliki horoskop za pun Mjesec u znaku Škorpije: Sutra je njegova energija najjača – Saznajte kako će uticati na vaš znak Zodijaka

Pun Mjesec u Škorpiji – spoj vatre i senzualnosti! Evo kako najbolje da iskoristite njegovu energiju 18. maja 2019. godine…

Pun Mjesec - Balkanspress.com

Horoskop za pun Mjesec u Škorpiji 18. maja 2019. godine!

Ovaj položaj Mjeseca daje energiju, magnetizam, erotiku, posesivnost, ljubomoru, opsesivnu maštu, nemire, perverziju, transformaciju,uništavanje ili samouništavanje. Muškarci traže fatalnu ženu, zavodljivu i se*sualno disponiranu.

Žene sa ovim Mjesecom u svom horoskopu mogu biti posesivne, ljubomorne, frustirane, nervozne dok pojedine koje žive svoj eros mogu imati veliko zadovoljstvo u životu.

Pun Mjesec će nam donijeti požude, strasti i intenzivna osjećanja. Samim ulaskom Mjeseca u Škorpiju već 17. maja će pokrenuti Uran i Veneru iz Bika što će pokrenuti stare obrasce za koje smo mislili da su nam mnogu bitne. Sada je došlo vrijeme da se oslobodimo svih ograničenja.

Jačina ovog Punog Mjeseca će mnogi osjetiti dva dana ranije 18 i dva dana poslije. Mnoge osobe mogu osjetiti veliku vulkansku energiju ovih dana. Mnogo značajne promjene se dešavaju za vrijeme punog Mjeseca.

OVAN – vaš vladar Mars je ušao u Raka što je vaše prirodno četvrto polje i već su krenula neka dešavanja u vašem domu koja se odnosi na sigurnost i podršku vaših najbliži dok će Pun Mjesec vas tjerati da preispitate finansiske odluke koje ste već u velikoj mjeri riješili. Nije vrijeme da sada vladate malo se povucite i poštujte svoje vrijednosti pa vam prestoji lijepo iznenađenje.

BIK – vama se Pun Mjesec dešava u vašem polju partnera kako emotivni tako i poslovni. Mnogi Bikovi sada imaju značajne promjene u vašoj vezi ili braku. Bude se neke nove želje i emocije pa možete najviše sebe zavoleti. Mars će boraviti u vašem polju komunikacija pa obratite pažnju da ne budete agresivni i svađalački nastrojeni jer vam je sada naklonjen da privučete mnoge osobe preko komunikacije.

BLIZANCI – upravo je Mars napustio vaš znak i tranzitira vašim drugim poljem finansija sve do 1 Jula pa vas je napustila nervoza Marsa ali je pokrenula energiju finansija. Pun Mjesec vam tranzitira kroz polje posla, svakodnevnice i zdravlja pa će u toj sferi da se dešavaju promjene koje vas dovode do vašeg cilja.

RAK – vašim znakom tranzitira Mars koji vam daje energiju i snagu pa vas tjera da radite sada i odmah jer nemate strpljenja. Sve što se izdešavalo ostaje iza vas, dok ovaj Pun Mjesec kod vas pokreće nešto što je u vašem srcu pa vi možete imati neki novi početak. Mnogi Rakovi sada mogu biti tužni, srećni i da im se ispuni san koji su jedva dočekali. Šta god da vam se desi živite u sadašnjosti i vjerujte u ljepše sutra.

LAV – vama je Mars u vašem polju strahova, sumnji, skriveni neprijatelja. Mars će biti tu do 1 Jula pa nije najbolji ako mislite destruktivno a mnoge osobe mogu osjetiti smanjen dotok dobrih vibracija. Pun Mjesec će biti u vašem prirodnom polju doma, porodice, novih početaka gdje može uzdrmati sigurnost u vašem domu, porodici ili jednim roditeljom. Potrebno je da budete mirni.

DJEVICA – mnoge Djevice sada koje su slobodne treba što više da se kreću ili izlaze jer baš sada mogu upoznati osobu koja ih može emotivno pokrenuti. Mnoge promjene se mogu dešavati sa ovim punim Mjesecom. Odlazak na put ili neki očekivani cilj može da se realizuje. Naglašene su poslovne ponude vezane za inostranstvo ili inostrane projekte.

VAGA – kod vas se dešavaju već od 15. mnoge povoljnosti sa kolegama na poslu. Ne preporučuje se da budete opsjednuti uspjeh jer možete sebi stvoriti nesklad i disbalans vrijednosti. Ovaj Pun Mjesec vas može gurati da napustite površinska životna zadovoljstva i sagledate dublje privrženost novca, se*sa itd. Vaše vrline i vrijednosti mogu direktno da vam da položaj.

ŠKORPIJA – kod vas se dešava ovaj Pun Mjesec koji vam donosi promjene na ličnom, kreativnom, finansiskom, se*sualnom i fizičkom. Mentalno će testirati vaše granice. Sada je važno da vidite ko će vam pomoći kada vam je istinski potrebna pomoć. Vi sada niste spremni da mijenjate svoje standarde, potrebe a ne možete ni menjati nikoga. Mars iz Raka sve do 1 Jula će pokretati poslovne ljubavne i emotivne veze.

STRIJELAC – vama je Mars izašao iz polja partnera pa vam sada tranzitira kroz polje transformacija dok ima podršku Venere iz Bika pa možete tragati za nekim novim poslovima i vašim vrlinama. Moguća su upoznavanja novih poslovni partnera. Pun Mjesec od vas traži da se povučete u samoću i oslobodite svoje emocije koje nosite u podsvesti a za koje niste ni svjesni.

JARAC – sada je najmanje važno šta drugi misle o vama. Ovaj Pun Mjesec polako vas zahuktava i traži od vas da budete opušteni i spontani. Shvatate da nema u životu pravila da je svaka osobe jedinka za sebe. Mars će se nalaziti u vašem prirodnom polju partnera u poslu i ljubavi sve do 1 Jula pa će biti raznih preokreta a moguće su i tenzije. Mnogi Jarčevi mogu imati mnogo obaveza i traganja za svime što vas čini radosnim.

VODOLIJA – vama Mars tranzitira kroz polje svakodnevnice, posla i zdravlja pa će u toj sferi biti dosta akcije. Pun Mjesec se dešava u vašem polju karijere što vam može doneti neki kraj ili novi početak. Sada mogu da vam se otvore velika vrata ka vašem kreativnom i slobodnom izboru. Pojedine Vodolije mogu imati kontakte ili dešavanja sa jednim roditeljem ili šefom.

RIBE – vi treba sada dobro da otvorite oči i uključite razum jer postoji mogučnost da vas zavede neka osoba koja je totalna suprotnost od vas pa da na kraju doživite razočaranje. Kako je Mars u Raku on će vam davati vrlo kreativan period. Dobar je period za upoznavanje i spoznaju drugih ljudi i neki situacija. Svakako ovo je olakšavajući period samo pazite ako ulazite u neku emotivnu vezu.

Astrolog: Željka Knežević


loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh