Svaštara

“Sjedim u kafiću, kad ulaze dvije djevojke, plavuša i crnka i ne zna se koja je ljepša”

“Sjedim u kafiću, kad ulaze dvije djevojke, plavuša i crnka i ne zna se koja je ljepša, s tim što crnka ima jednu nogu kraću i malo otežano hoda.

Muškarac - Ilustracija/Novi.ba

Sjedaju one i nedugo zatim prilazi im neki tip i počinje da se udvara plavuši. Njoj je očigledno prijalo jer se sve vrijeme smješkala, a onda je on rekao nešto što je zaledilo ne samo plavušu nego i sve nas koji smo bili u blizini i da kažem, slučajno, čuli razgovor, prenosi “Novi“.

On je rekao “jel hoćeš da ti i ja malo prošetamo, a drugarica može da nas sačeka, a i ako krene, koliko vidim neće daleko stići.”

Plavuša se uozbiljila i rekla mu “a vidim da i ti sa tim tvojim mozgom takođe nećeš. Ona možda ima kraću nogu ali ti imaš kratku pamet. Pitaj nekog da ti objasni šta je gore.” Carica.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh