Svaštara

Vikend horoskop do 5. maja 2019.: Subota je dan za iznenadne dobitke

Predstoji nam uzbudljiv vikend, pun avantura, velikih promjena i novih ideja…

Horoskop - TT Group

Merkur će u petak obrazovati aspekt, ali ovog puta trigon sa Jupiterom. Nove avanture će biti pred nama, kao i sjajna energija koja nosi optimizam, puno smijeha i uzbudljivih putovanja. Lako pronalazimo rješenja, možemo da uočimo svrhu u svemu što radimo, a isto tako širimo svoje vidike i oslobađamo se ograničenih pogleda. Ideje koje nam naviru su grandiozne i postoji velika želja da se odmah sprovedu u djelo. Ovo je dan kada možemo rešavati i pravne stvari (npr. papirologiju), planirati putovanje ili odlučiti da upišemo novi kurs, piše “Profesionalna astrologija“.

U subotu nema planetarnih aspekata, ali će Mjesec obrazovati konjunkciju sa Uranom u znaku Bika. Ovo je dan kada možete napraviti određene promjene, bilo da se one tiču vašeg doma i porodice ili vas samih. Bićemo privučevni svim neobičnim stvarima, ali će nam prijati i da uživamo u komforu i dobroj hrani. Mogućnost iznenadnih dobitaka, dan pun iznenađenja i obrta koji nas motivišu da se učimo prepuštanju životnim tokovima.

U nedelju će Mars biti u opoziciji sa Jupiterom, tako da će nam biti potrebna mogućnost da vidimo širu sliku uprkos izazovnim događajima sa kojima se možemo susresti. Ovaj aspekt ponekad može govoriti o kaznama, a budući da je Mars u Blizancima, usporite na putu! Sve što je van zakonske forme izlazi lako na površinu, a sve ono što nam stvara osjećaj nepovjerenja, ima za cilj da nas pokrene na dubljem nivou – poruka ovog dana je da kroz jednu ispravnu akciju možemo biti van okvira negativne simbolike, a gradeći osjećaj povjerenja, moći ćemo da stvorimo veliku viziju!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh