Svaštara

Tajni neprijatelji, turbulentne veze, ali i najbolji dani u sedmici! Evo kakav vas horoskop očekuje u narednih 7 dana

Nije na odmet znati…

Horoskop - Balkanspress.com

Saznajte šta su vam zvijezde spremile za ovu sedmicu:

OVAN:

Već od ponedjeljka ćete osjetiti pozitivnu energiju na poslu. Pomoć ili saradnja sa osobom iz inostranstva će vam mnogo olakšati situaciju. Moguć je odlazak na poslovni put, na kojem ćete imati lijepo i prijatno društvo. Moguće je i zaljubljivanje u kolegu koji će putovati sa vama. U posljednje vrijeme ste puni energije i jako ste harizmatični. Oni koji su u braku uživaće sa partnerom u pravljenju planova za budućnost. Imate priliv novca od dodatnog posla. Pokušajte da ga potrošite na konkretne i korisne stvari. Mogući su problemi sa bubrezima ili urinarne infekcije. Najbolji dani u nedelji su 11. i 12. april, prenosi “Srbija Danas“.

BIK:

Imate velike planove koji se mogu ostvariti samo uz muku i čekanje. Spustite se na zemlju na vrijeme, inače će vas skupo koštati. Kolege će pokušati da vam otežaju posao, imate tajnog neprijatelja. U ovom periodu samo skupljajte informacije, još uvijek ne donosite važne odluke. Partner u posljednje vrijeme dosta vremena provodi bez vas pa ste počeli da sumnjate u njegovu vjernost. Najpametnije je da iskreno porazgovarate sa njim. Slobodni nailaze na osobu koja će ih zainteresovati, na žalost ta osoba je u braku. Razmislite koliko je to dobro za vas. Postali ste dosta zaboravni i rasijani, uzmite nešto za koncentraciju. Najbolji dani u ovoj nedelji su 12. i 13. april.

BLIZANCI:

Na poslu izbjegavajte svađe sa šefom. Pripazite na svoj riječnik, jer možete uletjeti u još veći problem. Pokušajte da u ovom period budite poslušniji. Izbjegavajte veliko trošenje novca, jer uskoro će vam trebati novac za neophodne stvari. Slobodni krajem nedelje mogu da očekuju susret sa nekim košarkašem ili kompjuterašem. Za vikend se možete upoznati sa ženskom osobom koja će vam postati pravi prijatelj. Oni koji su već dugo u vezi imaće pred sobom ljubavni izazov sa osobom koja im nudi tajnu vezu. Posvetite se nekim aktivnostima, humanitarni poduhvati će vam prijati. Mogući su problem sa leđima ili zubima. Najbolji dani u nedelji su 8. i 9. april.

RAK:

Već duže vrijeme ste posvećeni poslu. Krajem nedelje ćete shvatiti da ste preumorni, ali će vam biti drago jer će se trud isplatiti. Mnogi od vas će dobiti želju da uđu u privatan posao. Izbjegavajte finansijska rizična ulaganja. Pojaviće vam se osobe koje će vam ponuditi dobar poslovni ortakluk, prihvatite to. Na emotivnom planu očekujte uzbudljiva dešavanja. Poslije duge faze mirovanja sada ćete ući u turbulentne veze. Ukoliko ste u dužoj vezi pokušajte da imate više razumijevanja za partnera. Smirite svoju ljubomoru jer nemate razloga za tim, partner samo malo više vremena provodi na poslu pa se vi osjećete zapostavljeno. Povećajte unos vitamina i tečnosti. Najbolji dani u nedelji 9. i 10. april.

LAV:

Na poslu budite okrenuti ka svojim ciljevima, budite uporni jer već krajem nedelje biće vam naklonjene okolnosti. Skoncentrišite se na svoj posao i trudite se da sve svoje poslovne obaveze završite na vrijeme. Na poslovnom putu očekujte proširenje liste poslovnih saradnika. Oni koji su u dugim vezama imaju pred sobom period harmonije I idealno je vrijeme da napravite planove za svadbu i prinovu. Slobodni će shvatiti da su već zaljubljeni i to u osobu koja je često u njihovoj blizini. Ta osoba će prihvatiti vaše emocije, potrebno je samo da budete iskreni. Mogući su problem sa stomačnim tegobama. Najbolji dani u nedelji su 13. i 14. april.

DJEVICA:

U posljednje vrijeme ste izgubili nadu da će na poslu biti bolje. Neke novine će vam dobro doći, potrebno je da unese novu energiju na svoje radon mjesto. Povedite računa o svojoj komunikaciji, pogotovo sa ukućanima. Očekujte iznenadni novac od nasljedstva ili od partnerovih para. Oni koji su u dugim vezama napokon mogu da uživaju sa partnerom. Planirajte da se za vikend lepo provedete, idite na koncert, bioskop ili pozorište. Ako ste slobodni pripazite na svoje ponašanje prema osobama koje su zainteresovane za vas. Zbog nekih svojih postupaka možete se kasnije kajati. Odmarajte svoje tijelo I svoj um, idite na masaže i meditirajte. Najbolji dani u nedelji su 11. i 12. april.

VAGA:

Pripazite na administraciju, možete napraviti velike greške. Bilo da je riječ o uplatama, podacima, poslu, dogovoru ili putovanju. Sa kolegama vam je naišao period dobrih vibracija, potražite pomoć od njih, izaćiće vam u susret za sve što treba. Ljubav će vam iznenada doći, zanimljivu osobu možete sresti i preko internet mreža. Osoba koja vam se sada pojavi ponudiće vam sigurnost i sve ostalo što je potrebno za lagodan život. Teško da ćete uspjeti da iskulirate takvu priliku, tako da se samo opustite i uživajte. Zauzeti mogu da očekuju lijepe trenutke sa svojim partnerom kao i odlazak na iznenadno putovanje . Problemi sa crijevima su česti u posljednje vrijeme. Promijenite svoje navike, nov način ishrane će vam prijati. Najbolji dani u nedelji su 12. i 13. april.

ŠKORPIJA:

Na poslu vam je započeo izazovni period. Nova dešavanja će vam unijeti zanimljiv period sa poslovnim saradnicima ali i sa kolegama. Poslušajte instrukcije svog šefa, vaša odanost će se isplatiti. Krajem mjeseca očekujte povišicu. Osobe koje imaju veze sa inostranstvom vam mogu pomoći u mnogim stvarima. Veza vam već postaje monotona, potrebno je da unesete neka nova dešavanja. Planirajte proširenje porodice i pravite planove za budućnost. Usamljene Škorpije će imati iznenadni susret sa bivšim, još vam se emocije nisu izbrisale tako da očekujte vraćanje na staro. Bolovi u kostima i umor. Najbolji dani u nedelji su 8. i 9. april.

STRIJELAC:

Ove nedelje ćete moći da proširite saradnju sa osobom iz dalekog inostranstva. Osoba koja vam ponudi saradnju je ugledna i uspješna. Prihvatite svaku njenu ponudu. Iznenadni novac će vam olakšati trenutnu situaciju. Radovi u kući su se odužili i svakim danom je sve veći trošak. Za vikend vam se javlja bivši, međutim vi ste već njega počeli da zaboravljate. Ne vraćajte se na nešto što nije valjalo prvi put. Ako ste u braku mnogo će vas nervirati partnerova ljubomora i njegova velika kontrola. Ako nastavi da bude takav razmišljaćete o raskidu. Željni ste slobode tako da ćete u ovom periodu lako ući u prevaru. Posvetite pažnju svojim roditeljima i rođacima. Izbjegavajte poroke, budite umjereni. Najbolji dani u nedelji 10. i 11. april.

JARAC:

Očekujete susret sa uticajnom osobom. Sredinom nedelje finansijska situacija će vam se popraviti. U ovom period biće vam povećan broj poslovnih sastanaka i pregovora. Moguće je potpisivanje važnih, dobrih ugovora. Na poslovnom sastanku će vam se jedna osoba udvarati. Ako ste u tajnoj vezi, pripazite da ne postane otkrivena. Imaćete posjetu sa rođacima koje dugo niste vidjeli. Moguća je i poslovna ponuda sa njihove strane. Administracija vam može zakočiti realizaciju nekih stvari. Alergijske reakcije. Najbolji dani u nedelji 12. i 13. april.

VODOLIJA:

Na poslu bi trebalo da se potrudite što je više moguće. Vaša organizovanost i odgovornost će vam donijeti velike uspjehe. Dobro sklopljeni poslovi će vam donijeti veće novčane dobitke. Vijesti iz inostranstva koje ćete dobiti krajem nedelje će vas obradovati i pokrenućete nove kreativne ideje. Ako ste u dugim vezama mnoge stvari će vam biti nejasne, partner vam se čudno ponaša i to vam uliva dozu sumnje. Vas je ionako zainteresovala neka druga osoba, izbjegnite odnos samo ako je ta osoba već zauzeta. Slobodni će riješiti da naprave pauzu i da odmore od emocija, posvetiće se provodima i prijateljima. Moguće su jake migrene. Redukujujte ishranu radi cijelokupnog zdravlja. Najbolji dani u nedelji su 11. i 12. april.

RIBE:

Ove nedelje ćete biti puni optimizma i mnoge stvari će doći na svoje mjesto. Možete očekivati povoljne promjene na polju posla. Privedite kraju obaveze koje ste već duže vrijeme odlagali. Poplaćajte račune koji su vam promakli. Ukoliko budete putovali imaćete prijatno društvo i super provod. Slobodni mogu očekivati totalni preokret u emotivnom životu. Oni koji su zauzeti će se malo odvojiti od partnera i to će im prijati. Moguća je kupovina nekih novih uređaja za kuću. Svi zdravstveni problemi u ovom periodu će biti zbog pretjerivanja, možda u hrani i piću, ili nekim drugim porocima. Najbolji dani u ovoj nedelji su 8. i 9. april.

Izvor: Ivana Paunović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh