Svaštara

MAJKA JOJ STAVILA CRNI VEO: Sara (22) se spremala za vjenčanje, pa završila na GROBU SVOG DRAGOG!

Svijet su potresle srceparajuće slike djevojke (22) koja u vjenčanici čuči na grobu svog vjerenika nadomak Nešvila u Tenisiju, tri sedmice nakon njegovog ubistva.

Sara Baluch-Novi.ba

Naime, Sara Baluch se prošlog vikenda trebala udati za svog vjerenika Mohamada Šarifia (24).

U nedjelju je obukla svoju vjenčanicu boje slonovače i krenula je na grob čovjeku koji je bio ljubav njenog života. Ona je plakala na grobu svog vjerenika okružena članovima porodice koji su se molili, piše “Novi.ba“.

– Trebalo je da budemo zajedno. Žao mi je Mohamede. Tako mi je žao – rekla je ona. Kada se spremala da krene, majka joj je bijeli veo zamijenila crnim.

– Bilo smo tako sretni. Želim da budem sa njim. Zašto moram da čekam? – rekla je ova neutešna djevojka.

Njen vjerenik ubijen je 19. februara na parkingu stambenog kompleksa gdje je otišao kako bi prodao svoj X boks 1 Damarkusu Vajtu (20), sa kojim se dogovorio preko Facebooka. Ovaj mladić je sada optužen za Mohamadovo ubistvo.

Sara je prva stigla u bolnicu nakon pucnjave, a tamo su je sačekale najgore vijesti.

– Naša ljubav mora da postoji u nekom drugom svijetu. U ovom nije mogla, jer je bila previše savršena, da je to bilo neprirodno – rekla je ona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh