Svaštara

Djevojka u vjenčanici došla na mezar svog vjerenika

U nedjelju je obukla svoju vjenčanicu boje slonovače i krenula je na mezar čovjeku koji je bio ljubav njenog života

djevojka na vjerenikovom grobu - Fokus.ba

Sari Baluch (22) iz Nashvillea (Tennessee, SAD) protekli vikend trebalo je da bude najsretniji na svijetu, jer je planirala da se uda za svog vjerenika Mohammada Sharifija, prenosi “Fokus“.

U nedjelju je obukla svoju vjenčanicu boje slonovače i krenula je na mezar čovjeku koji je bio ljubav njenog života. Ona je plakala na grobu svog vjerenika okružena članovima porodice koji su se molili.

– Trebalo je da budemo zajedno. Žao mi je Mohammade. Tako mi je žao – rekla je ona. Kada se spremala da krene, majka joj je bijeli veo zamjenila crnim.

– Bilo smo tako sretni. Želim da budem sa njim. Zašto moram da čekam? – rekla je ova neutješna djevojka.

Mohammad je ubijen 19. februara na parkingu stambenog kompleksa gdje je otišao kako bi prodao svoj X-box mladićiu s kojim se dogovorio putem Facebooka. Ovaj mladić je sada optužen za njegovo ubistvo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh