Svaštara

VJEČITI PERFEKCIONISTI! Najmoćnija žena rođena je u ovom HOROSKOPSKOM ZNAKU! Iznenadiće vas o kome je riječ!

Djevice sve u svom životu planiraju.

Žena - Alo.rs

Njihove tipične karakterne crte poslužiće vam kao sjajan vodič kako da same postanete mnogo snažnije, što će vam sigurno otvoriti mnoga nova vrata u životu. A riječ je o horoskopskim Djevicama.

Naime, žene rođene u ovom znaku stvorene su za visoke pozicije i imaju sve predispozicije da budu vrlo uspješne i moćne u poslovnom i u privatnom životu. Kod njih su izražene mnoge pozitivne i hvaljenje karakteristike, a neke od njih su organizovanost, iskrenost, hrabrost i izuzetno dobro pamćenje.

Djevice sve u svom životu planiraju i veliki su perfencionisti. Nije im teško da se suoče se teškim životnim situacijama jer smatraju da za sve postoji rješenje. Osim toga, ove žene su veoma dobre prijateljice i spremne su da pomognu baš u svakom trenutku, a takođe su vrlo tolerantne i opraštaju stvari preko kojih neki nikada ne bi mogli, piše Alo.

Imaju i odlično pamćenje pa nikada ne zaboravljaju rođendane, godišnjice niti bilo koje druge važne životne trenutke i uvijek će pokazati da im je stalo i da misle na vas. Uz to, kada želite sa Djevicama da podijelite svoj problem, one će vas pažljivo saslušati i posavjetovati vas, a imaće strpljenja čak i ako je za rješavanje problema potrebno više vremena.

Djevice često krasi i nježan izgled koji mnoge na prvu zavara pa pomisle da su takve i duhom, ali kada ih upoznate, shvatićete da su to jedne od najmoćnijih osoba koje su ikada ušle u vaš život i savršen su uzor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh