Svaštara

Dada Mešaljić: Itekako sam zadovoljna svojim ravninama! Budući moj, nek’ ti je sa srećom!

Dada Mešaljić iz Srebrenika, prva je takmičarka otkako postoji takmičenje Zvezde Granda, koja je osvojila stručni žiri svojom neposrednošću, šarmom, duhovitošću, brzopoteznošću i energijom za šta su Jelena Karleuša i Dragan Stojković Bosanac njenom mentoru Saši Popoviću rekli da je dobio novu zvijezdu Granda, te da u njoj ima sve što treba da posjeduje jedna zvijezda. Ona je od nijednog glasa žirija u prvom krugu, došla do maksimalnih šest već u drugom. O Zvezdama Granda, emotivnom statusu, estetskoj hirurgiji i publici govorila je u intervju pred vama.

senzacija

Kad ste odlučili da se prijavite na Zvezde Granda, čijih komentara ste se najviše plašili?

Nakon, hajmo reći mini turneje u Americi, gdje sam počela nastupati, odlučila sam da se prijavim za ZG, isključivo zbog reklame, jer smatram da je show ZG, najgledaniji na našim prostorima. Komentara se nisam plašila, svjesna sam kakve kvalitete posjedujem, snašla bih se već nekako da je došlo do loših komentara.

Koga ste priželjkivali za mentora?

Bilo mi je sasvim svejedno ko će me uzeti, svi u žiriju su kompetentne i izgrađene ličnosti i bila bi mi čast sarađivati sa bilo kim od njih.

Koji se mentor, prema Vašem mišljenju, najviše bori za svog takmičara?

Pa moj naravno (smijeh op.a).

Da li ste razmišljali šta ćete odgovoriti žiriju, ako Vas počne kritikovati?

Nikad ništa ne “smišljam” unaprijed. Spontana sam i snalažljiva, Bogu hvala, što ste eto mogli i primijetiti.

Dragan Stojković Bosanac i Jelena Karleuša su Vas već proglasili zvijezdom, šta mislite da li je moguće da pobjedite?

O pobjedi ne bih da razmišljam sad, prevelik je to zalogaj za sve nas, mada mislim da se zvijezda može postati i bez pobjede, a ja ću se potruditi da to i dokažem i svakako da opravdam izjave gospodina Bosanca i naše dive. Dakle, o pobjedi stvarno ne razmišljam. Idem step by step.

Šta je Vaš cilj u ovom takmičenju?

Eeh, u prvom krugu mi je bio cilj da uđem u drugi krug, u drugom da uđem u treći, za sad sam svoje ciljeve ostvarila, možete eto i pretpostaviti koji mi je sljedeći cilj (smijeh op.a). I, naravno, pored svega toga, cilj mi je takodjer bio i da me publika prihvati, pa mogu slobodno reći da sam i taj donekle ostvarila.

Šta Vam ljudi najčešće govore, sad kad vas sretnu?

Hmm, pa najčešće mi govore da ostanem takva kakva jesam.

Šta mislite o estetskoj hirurgiji, imate li želju promijeniti nešto na sebi?

Nemam stvarno ništa protiv, neka koriguje ko šta hoće, ja sam itekako zadovoljna svojim ravninama (smijeh op.a)

Je li još uvijek Vaš emotivni status “slobodna”?

Naravno da jest. “Sve mi dobro ide osim ljubavi” je moja autobiografska. Ne tražim previše, već sam u nekoliko navrata spomenula da sam skromna osoba. Bitno mi je samo da ima ono nešto i da nam se energije poklapaju. Tako da, budući moj, nek’ ti je sa srećom,piše Senzacija


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh