Svaštara

Milena S. iz Beča: Ljubomorna kolegica mi je mrtvačkom vodom namjestila otkaz, Vidoviti Ado za 49 dana poništio zlo!

Milena S. (36) i Zoran S. (39) iz Beča bili su u sretnom i skladnom braku punih šesnaest godina, koji im je podario i dva sina. Uvijek su bili veliki borci i radnici, i svim silama su se trudili da sebi i svojoj djeci obezbijede imovinu i izgrade dobar život.

ADO - Aura.ba

Zoran je držao malu ali uspješnu građevinsku firmu, a Milena je radila u marketu. Na poslu je bila okružena ljubomornim kolegicama koje su iskorištavale svaku priliku da joj zagorčaju radni dan. Među njima se posebno isticala izvjesna Lidija koja Milenu nije organski podnosila, pa je vrijeme provodila smišljajući razne smicalice kako bi Mileni namjestila otkaz, piše “Aura“.

Jednog dana, Lidijin muž Marko je došao u market i kratko je razgovarao sa Milenom. Lidija je primjetila da se njih dvoje smješkaju u razgovoru, što joj je puno zasmetalo i uhvatila je velika ljubomora. Napala ne Milenu govoreći joj pogrdne riječi i nazivajući je svakakvim imenima. Milena joj se izvinila i pokušala da joj objasni da nije mislila ništa loše. Lidija nije željela da je sasluša i opijena mržnjom i ljubomorom, čvrsto je odlučila da Milenu izbaci sa posla.

Lidija je odmah otišla crnom magu rekavši mu da napravi najjaču i najbržu crnu magiju koja će Milenu otjerati sa posla. Cijena je nije zanimala, a crni mag joj je ispunio želju. Dao je Lidiji mrtvačku vodu koju je ona trebala Mileni sipati u piće, a kad Milena popije tu vodu u roku od sedam dana će dobiti otkaz. Lidija je poslušala crnog maga i sipala mrtvačku vodu u Mileninu kafu, koju je ona, ne sluteći ništa i popila.

Nakon devet dana, Milena je dobila otkaz sa posla, a Lidija je odahnula jer je napokon uspjela da ostvari svoj cilj. Crna magija je brzo djelovala i njeno zlo je počelo da se širi na svako životno polje Milene. Ljubav, zdravlje, sreća, finansije, nafaka, sve im je krenulo naopako, a s obzirom da su Milena i Zoran jedna duša i tijelo, njihove zvijezde su spojene, pa je magija sa Milenine zvijezde prešla na Zoranovu i jednostavno i njega obuzela.

Od tog dana sve je krenulo nagore. Počele su velike svađe među nekadašnjim sretnim parom, a u kući je vladala nervoza jer je Zoranova firma sve manje zarađivala, pa je Zoran plate radnicima morao dijeliti od svoje životne ušteđevine. Mrtvačka voda je svakim danom sve više djelovala i prijetila da ih potpuno povuče na dno. Milena nikako nije mogla pronaći novo radno mjesto i gdje god je slala zahtjev za posao,odbijali su je. Nekada sretna i skladna porodica bila je na rubu očaja i nisu više mogli da izdrže silne probleme koji su im uništavali život.

A onda, tračak nade. Milena je u magazinu Aura vidjela oglas Vidovitog Ade koji je svojim radom pomogao stotinama ljudi sa sličnim sudbinama. Milena je odlučila da mu se javi i vidi hoće li imati sreće u budućnosti i hoće li uspjeti izaći iz ovih problema. Ado je otvorio zvijezde za nju i muža i odmah je vidio da je njoj i njenim ukućanima učinjeno veliko zlo. Vidiviti Ado joj je otkrio da joj je zlo nanijela ljubomorna ženska osoba u njenoj blizini, te da joj je napravila crnu magiju da dobije otkaz. Milena je odmah pomislila na Lidiju i njihovu nedavnu svađu.

Vidiviti Ado joj je rekao da će joj pomoći putem rada na daljinu koji traje 49 dana. Obećao joj je da će zlo biti uništeno, a muževa firma ponovo uspješno poslovati. Tako je i bilo. Nakon 49 dana, Milena je pronašla novi posao, a Zoranova firma je opet stala na noge. Vidiviti Ado je svojim radom zaštitio njihove zvijezde tako da im više niko ne može nanijeti zlo. Nakon četiri mjeseca, Milena je sretna na novom poslu, a svađe i nervoza u kući su stvar prošlosti zahvaljujući Vidovitom Adi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh