Svaštara

“NAKON LJETOVANJA SAM SHVATILA DA MOJ MUŽ KRIJE NEŠTO: A onda mi je sin (12) otkrio NJEGOV TAJNI ŽIVOT NA FACEBOOKU”

U braku sam 18 godina i imam dvoje divne djece. Mislila sam da živim u bajci, a onda mi je moj sin (12) otkrio strašnu tajnu koju je moj bivši muž krio od mene.

Naomi Kakaće - Facebook

Naomi Kakaće (39), frizerka iz Londona ostala je potpuno slomljena kada joj je sin otkrio da tata ima “tajnu djevojku”.

– Daran mi je ljubav iz djetinjstva. Zajedno smo još iz školskih dana i bila sam uvjerena da ćemo zauvijek biti zajedno. A onda otkrijem da me vara, i to mi sve kaže naš sin. Potpuno sam slomljena – kaže nesretna žena.

A njen suprug, Daran Rosić (41) počeo je 2013. godine da radi na aerodromu gdje mu je jedna koleginica naročito privukla pažnju.

– Odjednom je počeo da ide u teretanu, da kupuje odjeću i skup donji veš. Mislila sam da se trudi zbog posla – kaže Naomi koja je u to vrijeme bila u petom mjesecu trudnoće sa njihovim drugim djetetom.

– Odjednom smo počeli da se stalno svađamo. Mislila sam da je nervozan zbog posla i šutila – kaže Naomi koja se porodila aprila 2014. godine i nadala se da će se tada stvari vratiti u normalu. Međutim, on je nastavio po starom. Ne samo to, jedva da se i obraćao i njoj i djeci.

– Kad smo 2016. godine dogovorili ljetovanje, pred sam odlazak rekao je da ne može sa nama zbog posla. Otišla sam sama sa djecom, a kada smo se vratili, sve je bilo sumnjivo. Naš kontejner bio je pun flaša vina. Kad sam ga pitala šta je to, rekao je da je popio par čaša sinoć, a on nikad ne pije vino. Par dana kasnije, otvorila sam izvod iz banke i vidjela da je non stop u restoranima i barovima. Kada sam mu rekla da sumnjam da me vara, rekao mi je da sam paranoična i da ga smaram – prisjeća se Naomi, dodajući da su poslije toga svađe bile sve učestalije, da bi potom u septembru otišao na par dana od kuće, pod izgovorom da ide kod prijatelja.

Bio je tamo sedam dana, a njihov 12-godišnji sin ga je posjećivao. Nakon jedne posjete, sin se vratio kod majke i rekao joj šta je pričao sa ocem.

– Pitao je našeg sina šta bi on rekao kada bi tata imao novu djevojku. Tad sam znala da je već ima. Prelistala sam mu sve društvene mreže, i tu me je dočekao novi šok – on je izbrisao sve slike na kojima sam ja. Onda sam primijetila i da mu jedna žena stalno komentariše baš svaku sliku. Pogledala sam njen profil i ustanovila da ima 24 godine. Vidjela sam i da nosi istu uniformu kao i moj muž i zaključila da mu je koleginica. A onda sam vidjela njen status da se useljava u novu kuću sa ljubavlju njenog života. Tad je sve bilo kristalno jasno – kaže Naomi. Tek tad, uz dokaze, Daran je priznao sve.

– Nisam mogla da vjerujem. Poslije 22 godine zajedništva, desila mi se noćna mora. Sa našeg zajedničkog računa kupovao joj je skupi donji veš i vodao je u otmjene restorane – kaže nesretna žena.

Uskoro je zatražila razvod, a aprila ove godine udaje se za čovjeka sa kojim je potom ušla u vezu.

Kada je svoju priču ispričala medijima, pitali su za komentar i samog Darana.

– Tačno je sve što je rekla. Sve do poslejdnjeg slova. Bila je u tom trenutku trudna i znam da sam ispao đubre. S druge strane, ja sam sa njom proveo paklene godine i više nisam mogao. Ona je noćna mora – brani se Daran, piše “Espreso“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh