Svaštara

3 horoskoska znaka koji bi uskoro mogli izreći sudbonosno “Da”

3 horoskopska znaka bi uskoro mogli očekivati svadbu, bilo da se priprema ili da je iznenadno – bolje da budete spremni i da vas ne preduhitri.

Vjenčanje - net.hr

Niko od nas ne zna kada će naići onaj pravi partner ili prava partnerka koji će učiniti sve da budemo srećni i sa kojim ćemo poželeti da ostanemo do kraja života. Za tri znaka Zodijaka ova 2019. godina može da bude sudbonosna i godina kada će se desiti njihovo venčanje.

Pogledajte da li ste vi neki od ovih srećnika. Blizanci: Prošla godina je bila katastrofalna kada je u pitanju ljubav za Blizance. Nebrojeno užasnih dejtova i vrata koja nikako nisu htela da se otvore čak ni osobi koja je komunikativna poput Blizanaca. One žele duhovitog i nikako dosadnog partnera, piše “Pult24“.

Ništa ne brinite, jer 2019. donosi vam razlog za slavlje. Konačno ćete pronaći nekoga ko je ozbiljan koliko i vi i sprenam je da vas zaprosi! Jedan dobar savet: dobro razmislite i dva puta pogledajte. Skoro svakom muškarcu možete da se dopadnete zbog vaše pozitivne prirode.

Ali je potrebno dobro pogledati kako biste bili sigurni ko je onaj pravi. Bik: Niste imali mnogo sreće u ljubavi u 2018. i ne možete da se ne pitate kada to dolazi vaš savršeni partner. Sada možete da prestanete da čekate jer vas u 2019. godini očekuje pravi ljubavni vatromet.

Veran, pouzdan i poverljiv Bik pronaći će partnera koji je bolji nego što su zamišljali. Nemojte da dozvolite da vam strah od razočarenja stoji na putu. Bikovi treba da otvore svoja srca i ukoliko to učine čuće veoma brzo svadbena zvona. Jarac: Ne postoji znak koji je toliko orijentisan na cilj i toliko ambiciozan kao što je Jarac.

Ovo su veoma zanimljivi i predivni kvaliteti ali nisu uvek korisni kada je reč o ljubavi. Vaš partner ili oseća nešto ili ne oseća ništa. 2018. vam je bila previše bolna, ali će vas zato 2019. godina zasuti neverovatnom srećom. Novi partner ulazi u vaš život i čini da sve bude mnogo lakše. Nemojte da odustajete ako prvi sastanci ove godine ne budu obećavajući jer pravi partner dolazi i zvezde nikada ne greše.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh