Svaštara

Dnevna doza dobrog horoskopa: Ovaj znak očekuje period zavođenja i romantične strasti

Dnevni horoskop – Zvijezde ljubavi sada imaju najljepšu svjetlost, a to će osjetiti jedan mudar horoskopski znak!

Horoskop - Srpskacafe.com

Dnevni horoskop – kvadrat Venere i Urana donosi osjećaj nezavisnosti i stabilnosti, piše “Lovesensa“. Željet ćete da iskoristite svoje ideje i imate krupne planove, ali jedan znak Zodijaka danas ima šansu da dodirne zvijezde sreće…

Drage Djevice, ne možete da prestanete da sanjate o svom partneru i osjećate kao da ste se ponovo zaljubili. Partner vam priprema iznenađenja, pruža pažnju i vi ste spremni otvoreno da pokažete svoja osjećanja. Osjećate se kao da ste na sedmom nebu, a zvijezde vam pružaju šansu da još dugo uživate u ljubavi. Važno je da nastavite da vjerujete u ljubav!

Zahvaljujući Merkuru usamljene Djevice postaju bliske sa jednom zanimljivom osobom i emotivno ste ispunjeni. Spremni ste da iskoristite svoje tajne tehnike flerta i zavođenja, a ovoga puta zaboravljate na strah i prošlost. Osjećate da je vrijeme da se prepustite ljubavnoj igri bez granica. Napokon ste pronašli nekoga ko može da razumije i ispuni vaše romantične želje.

Djevice su pomalo posustale na polju karijere. Osjećate da ste nezadovoljni trenutnim poslom i gubite ambicije. Ali, to nije razlog za brigu već za promjenu. Razmislite o promjeni posla ili pokušajte samostalan biznis u kojem ćete moći da unovčite svoje ideje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh