Svaštara

SVI JOJ SE DIVE, ČAK JE SE BOJE: STRAST ŽENE ROĐENE U OVOM ZNAKU VRIJEDNA JE PISANJA KNJIGE!

Za nju kažu da je prava “opasna žena”. Neki je se boje, jer vjeruju da je njena žaoka prilično bolna.

zena - Stil.kurir.rs

Neki kažu, gdje ona stane – tu trave ne raste. Ipak, stvarnost je sasvim drugačija. Jednom kada je upoznate, shvatit ćete koliko je ona zapravo žena vrijedna divljenja.

Ona je – Škorpion!

Oličenje odanosti
Ovo je, zapravo, jedna od ključnih osobina žene rođene u znaku Škorpiona. Ništa joj ne može pomjeriti tlo pod nogama. Bilo da se radi o prijateljima ili čovjeku kojeg voli, ona savršeno dobro zna u kojoj točki leži lojalnost i zbog čega je toliko bitna. Ona je jedna od onih osoba kojoj slijepo možete vjerovati. To je zbog toga što ona nije netko tko vjeruje u davanje lažnih obećanja. Lojalna je do srži!

Neovisnost
Ženi rođenoj u ovom znaku nije stalno potreban netko tko će “paziti” na nju i čuvati joj leđa. Čak iako se čini malenom i tihom poput miša, ona ima snagu i hrabrost lavice. Upravo zbog ovih karakteristika ona je sposobna da se brine o sebi. Ona voli svoju slobodu, ali i mrzi kada joj se govori što da radi. Ona radi stvari za koje ona misli da su ispravne umjesto da slijepo sluša druge.

Oštrouman promatrač
Žena rođena u ovom znaku ekstremno je oštrouman promatrač. Ona ima tendenciju da ulazi u sitne detalje, kada je riječ o nekom problemu ili osobi i to na takav način da joj apsolutno ništa ne može promaknuti. Uočit će stvari koje drugima nisu vidljive. Zbog ovakve prirode sagledavanja stvari, žena rođena u znaku Škorpiona ima tendenciju da donosi vrlo dobar sud o raznim pitanjima ili ljudima.

Odlučnost i nepokolebljivost
Žena rođena u znaku Škorpiona po svojoj prirodi je odlučna, neslomljiva i nepokolebljiva. Ona je netko tko razmišlja o postizanju ciljeva i vrlo dobro zna što želi. Ostavlja sve drugo po strani dok ne ostvari ono što je “zacrtala”. Na tom putu ništa je ne može “uzdrmati”, koliko god se netko trudio da to uradi.

Neusporediva strast
Strast žene rođene u znaku Škorpiona vrijedna je pisanja knjige. Kada voli, uradit će sve da druga strana bude sretna. Opet, s druge strane, kada nekoga ne voli, uradit će sve da mu zagorča život. Što god da radi, daje sve od sebe i ide do krajnjih granica. Bez obzira je li u pitanju obrazovanje, karijera, hobiji ili odgovornost, ona nastupa sa ogromnom strašću i žarom.

Ambicioznost
Ona je uvijek zauzeta kovanjem planova kako da dohvati same zvijezde. Ne, to ne znači da ona ne stoji čvrsto na zemlji već samo da je vrlo ambiciozna i da vjeruje u snove. Žena rođena u ovom znaku radi na njihovom ostvarivanju. A, zašto i ne bi? Uostalom, ona je vrlo svjesna da posjeduje vrstu sposobnosti koja joj pomaže da ostvari ono što želi.

Moć intuicije
Tko ne želi imati moć intuicije? Međutim, nije svatko blagoslovljen ovim darom. Ipak, on ženi rođenoj u znaku Škorpiona ne manjka. Ona je prirodno blagoslovljena ovom jedinstvenom osobinom. Njezino duboko osjećanje razumijevanja ljudi i situacija čini je majstorom u “predviđanju” budućih događaja. Kao rezultat toga, ženu rođenu u ovom znaku vrlo je teško uhvatiti nespremnu.

Mudro donošenje odluka
Svima je poznato koliko je bitno u životu donositi prave odluke u pravo vrijeme. Međutim, često se uhvatimo zaglavljenima u ogromnoj mreži problema usljed donošenja ishitrenih ili manje mudrih odluka.

Ovdje se žena rođena u znaku Škorpiona izdvaja od drugih. Poznata je po sposobnosti mudrog odlučivanja. Ona pažljivo promatra i analizira svaku situaciju prije nego napravi korak. Kao rezultat toga, većina njezinih odluka vrijedna je hvale.

Misteriozna i intrigantna
Ženu rođenu u znaku Škorpiona ne možete “pročitati” kao otvorenu knjigu, bez obzira koliko se trudili. Bez obzira na to koliko dugo je poznajete, svaki put ćete saznati nešto novo o njenoj osobnosti. Ona je misteriozna žena – što je čini još zanimljivijom,piše Zodijak


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh