Svaštara

Možete očekivati pravi procvat – Jarac – godišnji horoskop 2019.

Možete očekivati pravi procvat svog poslovnog carstva

Horoskopski znak jarac - Flickr.com

Što se tiče karijere, jarac će biti nezaustavljiv u 2019. Planetarne energije u potpunosti su koncentrirane na postizanje vaših ciljeva, te možete očekivati pravi procvat svog poslovnog carstva, bez obzira na njegovu veličinu

Utjecaj Venere početkom godine navest će vas na preispitivanje prošlosti, pa možete očekivati susrete s mnogo starih prijatelja. Neki od njih će vam možda postati i nešto više. Minula godina za jarčeve je bila vrijeme početaka u mnogim stvarima, što znači da ćete uskoro uživati u njihovim plodovima, piše “Infopult“.

Kako volite uživati u dobro odrađenom poslu, to će vam biti poseban užitak. Na emotivnom planu ključ je ravnoteža i rad na međusobnom razumjevanju. Ovo posebno važi za obiteljske odnose jer će se mnogi nerazriješeni problemi konačno skinuti s vaših pleća.

Kao i uvijek, vodite računa o svome okruženju jer prijatelji i saveznici su vam oduvijek bili dodatni izvor energije. Ljubav Jupiter će vladati ljetnim mjesecima, donoseći obilje strasti i užitaka s partnerom. Jarci samci imati će obilje ljubavnih prilika.

U prvoj polovici godine vodit ćete nesputan i bezbrižan način života te će te upoznati nove ljude. Posao Uživat ćete u uspjesima, ali probajte se ne iscrpiti jer godina je duga. Na financijskom planu bi trebalo poraditi kako ne bi naletili na stare dugove.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh