Svaštara

Emotivan susret našeg dijamanta Edina sa slijepom navijačicom

Strast prema fudbalu je teško opisati. Iako ova igra nosi nadimak “druge najvažnije stvari na svijetu” pasioniranim fanaticima ona je mnogo više o toga.

bhdijaspora

Priča koja budi emocije kod svakog zaljubljenika u popularnu “bubamaru” stiže nam iz Italije, glavni protagonista je navijačica Roma.

Michaela koja je inače slijepa je zahvaljujući svojoj sestri pobijedila na Rominom konkursu i dobila je priliku da zajedno sa prvotimcima Vučice putuje na gostovanje Juventusu u Torino.

Djevojci koja od devete godina navija za Giallorosse je to bilo nezaboravno iskustvo. Susret sa Edinom Džekom je bio poseban,prenosi Bhdijaspora

Kada se Džeko predstavio Michaeli ona ga je zagralila, poljubila i jasno mu poručila da veliki igrač.

Slično je bilo i sa ostalim igračima Rome. Najviše emocija je sigurno izazvao susret sa legendarnim Francescom Tottijem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh