Luda planeta

Pronašao tijelo “bebe sestre” u kartonskoj kutiji u majčinom zamrzivaču

Muškarac iz američke savezne države Missouri pozvao je u nedjelju policiju jer je u kartonskoj kutiji u majčinom zamrzivaču pronašao tijelo mrtvog djeteta, javlja “CNN”.

No image - Haber.ba

Adam Smith (37) rekao je kako je tu bijelu kutiju viđao cijeli život, svaki put kada bi otišao u zamrzivač po namirnice, i kako je smatrao da se u njoj nalazi svadbena torta ili neka druga uspomena koja je važna njegovoj majci.

“Pokušavam shvatiti kako je netko mogao držati tijelo bebe u zamrzivaču svih ovih godina“, kazao je Smith.

Policija St. Louisa, Missouri, priopćila je kako provodi istragu i kako se čekaju nalazi obdukcije.

Adam Smith ispričao je za CNN kako je kutija bila umotana u vreću za smeće i kako je bila veličine kutije za cipele. Dodao je kako stoji u zamrzivaču od kada zna za sebe, piše “Index“.

“Sjećam se da sam kao dijete iz znatiželje pokušao potrgati plastičnu vreću i vidjeti što je unutra. No, nisam uspio“, rekao je.

Kada je njegovoj majci u siječnju ove godine dijagnosticiran rak pluća, uselio se kod nje kako bi joj pomagao. Umrla je 21. srpnja. Nakon njene smrti, čistio je zamrzivač i otvorio staru kutiju. Ugledao je ružičasti dječji pokrivač, a ispod njegovog ruba je virilo maleno stopalo.

Smith se sjeća da mu je majka jednom prilikom, kada je imao sedam ili osam godina, rekla kako bi njena prvorođena Jennifer danas imala 21 godinu. Stoga smatra da bi dijete u zamrzivaču moglo biti Jennifer i da je umrlo, ako se uistinu radi o njoj, prije otprilike 50 godina.

“Ne razumijem kako netko može tolike godine držati svoje dijete u zamrzivaču i s nikim o tome ne razgovarati?“, rekao je Smith.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh