Luda planeta

Kako izgleda kada zapalite top od 50 hiljada šibica

Da li ste se ikad zapitali kako izgleda paljenje 50 hiljada šibica odjednom? YouTube kanal “The S” nam daje odgovor. Pripremite se na spektakularan prizor!

Top od šibica - Screenshot/YouTube

Naime, momci sa YouTube koji uglavnom postavljaju video snimke pravljenja različitog oružja od kartona, ovaj put napravili su top i to sa više od 50 hiljada šibica! A onda ga, naravno, zapalili…

U trominutnom videu, koji je za sedam dana vidjelo preko 20 miliona ljudi, prikazan je postupak pravljenja ovog fenomenalnog topa i rezultat je, moramo priznati, zapanjujući, piše “DDL“.

YouTube ne bi bio YouTube kada bi se na tome završilo, pa možete vidjeti i domino efekat paljenja šibica… 50 hiljada šibica… Uživajte!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh