Svijet

PRONAĐENO TIJELO NESTALE DJEVOJČICE: Potresan prizor na njivi udaljenoj 400 metara od dvorišta iz kog je nestala

Dvogodišnja Raisa Marija, koja je prekjuče nestala u Dolžu, pronađena je mrtva nedaleko od svoje kuće.

Nestala devojčica / Izvor: Društvene mreže

Tijelo djevojčice, sa tragovima nasilja, pronađeno je u njivi udaljenoj oko 400 metara od njenog doma.

Mala Raisa Marija nestala je juče u ranim popodnevnim satima, dok se igrala sa drugom djecom u dvorištu. Roditelji su prvo pomislili da je otišla do dekine kuće, koja je udaljena svega nekoliko metara. Međutim, ubrzo su shvatili da dijete do dede nikad nije stiglo.

Odmah se otpočelo sa potragom. Tokom čitave noći na terenu je bilo više od 15o policajaca, volontera, građana, a u potragu su bili uključeni helikopter, dronovi i psi tragači. Nažalost, potresan prizor na samo 400 metara od kuće iz koje je nestala. Tijelo devojčice je pronađeno jučer oko 10 časova, a vjeruje se da je malena ubijena.

Prema navodim rumunskih medija, tijelo djevojčice pronađeno je u gustom rastinju. U ovom trenutku nije poznato da li je neko priveden. Iz policije su samo naveli da je tijelo pronađeno i da je istraga u toku.

Podsjetimo, Rumuniju je prije dva dana potresla vijest o smrti osmogodišnje djevojčice Marije, koja je silovana i ubijena, a njeno tijelo je potom bačeno u ataru sela. Za ubistvo se sumnjiči rođeni brat njenog očuha.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh