Svijet

VJENČALE SE MISICE ARGENTINE I PORTORIKA: VEZU DRŽALE U TAJNOSTI

Misice Argentine i Portorika, Mariana Varela i Fabiola Valentin, vjenčale su se nakon što su dugo krile svoju vezu.

Mariana Varela i Fabiola - Hayat

Vijest je Mariana otkrila na Instagramu uz niz fotografija. Njihovo je vjenčanje opisala kao “poseban dan”. Prema njenoj objavi, djevojke su se vjenčale 28. oktobra.

Istu je objavu na svom Instagram profilu podijelila i Fabiola.

Djevojke su se upoznale na međunarodnom izboru ljepote Miss Grand International 2020. godine, ali su vezu krile od javnosti, piše Hola. U objavi koju su podijelile na Instagramu pokazale su trenutke snimljene tokom veze. U to su uključeni zajednička putovanja, dan njihovih zaruka, prstenje…

Nakon što smo odlučili da naša veza ostane privatna, otvorili smo joj vrata na poseban dan – napisala je Valentina na španskom jeziku.

U objavi je dodala video kompilaciju njihovih trenutaka u vezi.

Mnogi pratitelji su im čestitali u komentarima. Između ostalih čestitke je djevojkama uputila i Abena Akuaba – manekenka okrunjena titulom Queen Beauty Universe 2016. i Miss Grand International 2020.

Inače, Mariana Varela predstavljala je Argentinu na izboru za Miss Universe 2019. godine.

Zauzela je mjesto među top 10 na izboru za Miss Grand International 2020. Kao manekenka radila je s brojnim agencijama i bila model za razne kampanje, prenosi Index.

Fabiola je titulu Miss Portorika osvojila 2020. godine. prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh