Svijet

DOKTORI JOJ ZABRANILI OMILJENU AKTIVNOST: KRALJICA ELIZABETHA MORA STROGO DA MIRUJE

Nakon što je zbog zdravstvenih problema prvo zamoljena da otkaže zakazano putovanje u Sjevernu Irsku i da miruje u dvorcu Vindzor, da bi potom provela i noć u bolnici, kraljica Elizabetha II morala je nevoljno da prepusti i svoju dnevnu rutinu šetanja svojih ljubimaca posluzi.

Kraljica Elizabeta - Screenshot

Iako je u tome uživala decenijama, kraljica Elizabetha prema savjetu ljekara, barem za sada, mora da miruje, što znači da više ne može svakog dana da šeta svoje voljene pse, što joj je bila jedna od omiljenih aktivnosti.

Izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde kako je kraljica itekako ozbiljno shvatila upozorenje ljekarskog tima i da bez pogovora ispunjava sve što joj se kaže. prenosi hayat
Inače je kraljica zaista uživala svakoga dana da prošeta sa svojim psima po imanju Vindzor, šetajući gotovo do kuće u kojoj su svojevremeno živjeli princ Harry i Meghan Markle. Navodno su upravo te šetnje zaslužne za to što je i u svojim devedesetim godinama tako dobrog zdravlja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh