Svijet

Misteriozna stjuardesa prati ga već 19 godina – Ko je plavuša od koje se Putin ne odvaja?!

Uvijek uz Putina, i tako već decenijama, ali niko ne zna ni kako se zove!

Vladimir Putin i tajanstvena stjuardesa - Tanjug

Ono na šta je malo ljudi obratilo pažnju po slijetanju ruskog predsednika u Beograd, jeste trenutak kada Putin izlazi iz aviona, a na vrhu stepeništa se nalazi plava stjuardesa, koja, sudeći po slikama još od 2000. godine, uvijek putuje s prvim čovjekom Kremlja.

Iako, prema zvaničnim podacima, u predsjedničkom avionu rade petorica stjuarda i pet stjuardesa, ime Putinove očigledno omiljene stjuardese i dalje je nepoznato javnosti.

Za razliku od Putina, ime omiljene stjuardese Borisa Jeljcina bilo je poznato, a radilo se o izvjesnoj Galini, koja je nekom prilikom objasnila kako se posada aviona ponaša tokom predsjedničkih putovanja.

– Ukoliko je riječ o kratkoj posjeti, posada uvijek ostaje u avionu, dok u suprotnom budemo smješteni u hotelu. U trenucima odmora ne možemo sebi priuštiti da se opustimo ili popijemo piće, jer uvijek moramo biti spremni kao da ćemo svakog trenutka ponovo biti u vazduhu – navela je Galina, piše “Alo!“.

Vladimir Putin i tajanstvena stjuardesa – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh