Svijet

Melania i Donald Trump objavili zadnju božićnu fotografiju iz Bijele kuće

Melania i Donald Trump objavili su zadnju službenu božićnu fotografiju iz Bijele kuće.

Donald i Melanija - twitter

“Sretan Božić od predsjednika Trumpa i prve dame Melanije”, poručila je supruga još kratko aktuelnog američkog predsjednika na Twitteru.

Mnogi su na fotografiji odmah uočili zanimljiv detalj, a to je da su supružnici nosili ista odijela, odnosno da su bili modno usklađeni.

Reakcije na njihovu objavu bile su podijeljene, od brojnih lajkova i komplimenata do ismijavanja na račun ranijih Melanijinih izjava o božićnom ukrašavanju.

Ranije ove godine bivša Melanijina prijateljica i savjetnica Stephanie Winston Wolkoff objavila je audiosnimak u kojem se Melania žalila na posao ukrašavanja Bijele kuće za praznike.

Fotografiju je snimila fotografkinja Bijele kuće Andrea Hanks na dan kongresne božićne zabave Bijele kuće, piše Independent. Uređenje vile bio je njen glavni posao kao prve dame prije nego što u januaru tu ulogu preuzme Jill Biden, supruga novoizabranog američkog predsjednika Joea Bidena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh