Svijet

Bernie Sanders: “Borba je tek započela”

Bivši demokratski kandidat za predsjedničku nominaciju Bernie Sanders snimio je video u kojem pozdravlja “očitu pobjedu Joea Bidena u utrci za Bijelu kuću”.

Bernie Sanders - Advance.hr

Biden je u video rekao kako se na ovim izborima radilo o tome da se zaustavi “patološko laganje u Bijeloj kući” te da se zadrži demokracija i vladavina zakona u svojom zemlji, prenosi “Index“.

“Hvala Bogu, čini se da smo to učinili”, rekao je Sanders.

“Večeras, dok slavimo očitu izbornu pobjedu Joea Bidena, razumijemo da naša borba nije gotova. Tek je započela”, dodao je.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh