Svijet

Grad koji nikad ne spava: New York noću

– Uprkos svim nedaćama, grad New York nastavlja oduševljavati posjetioce i stanovnike te ih još jednom podsjeća zbog čega je dobio titulu ”grada koji nikada ne spava“

Ulice Newa Yorka, jednog od najmnogoljudnijih gradova u svijetu, u proteklih nekoliko mjeseci zbog pandemije koronavirusa bile su znatno manje posjećene nego inače, javlja Anadolu Agency (AA).

Savezna država New York bilježi najveći broj umrlih od COVID-19 na nivou Sjedinjenih Američkih Država (SAD). U saveznoj državi New York od posljedica zaraze koronavirusom umrlo je 33.377 osoba, što je najviše u SAD-u.

Uprkos svim nedaćama, grad New York nastavlja oduševljavati posjetioce i stanovnike te ih još jednom podsjeća zbog čega je dobio titulu ”grada koji nikada ne spava“.

Ekipa AA zabilježila je kadrove nebodera u New Yorku, mosta Brooklyn, Madison Square Gardena i Manhattana, simbola Velike Jabuke, čija je ljepota posebno izražena noću.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh