Svijet

Policajci u Andori na ulici plesali uz pjesmu “Baby Shark” za djecu u karantinu

Grupa policajaca iz Andore na zanimljiv je način odlučila razveseliti mališane u karantinu. Naime, policajci su na ulici izveli popularni Baby Shark ples.

Policajci - Youtube

Policajci su kazali da su se na ovaj potez odlučili kako bi ohrabrili djecu koja su uslijed pandemije koronavirusa prisiljena ostati u kući i tako se odreći svoje svakodnevnice koja je donedavno uključivala odlazak u školu, vrtić, park, na igralište…

Također, policajci su plesom htjeli zahvaliti svima koji poštuju mjere zabrane.

Policija širom svijeta na razne načine, između ostalog i plesom, zahvaljuje građanima koji čine sve što mogu kako bi se spriječilo širenje zaraze.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh