Svijet

Evakuisan Eiffelov toranj, muškarac satima visi s njega

Eiffelov toranj je zatvoren, a posjetitelji su evakuirani nakon što se muškarac počeo penjati po njemu. Satima je gore.

Eiffelov toranj - Dnevnik

Na snimci se može vidjeti kako visi između trećeg i najvišeg dijela tornja. Spasilac u crvenom je iznad njega. Nije poznato kako je uspio proći pored sigurnosnog sistema.

Glasnogovornica pariške policije javlja da je tim vatrogasaca na mjestu događaja te da su u kontaktu s muškarcem. Zasad nije poznato što želi postići, prenosi “Index“.

Irska turistica Claire Murphy zapela je na tornju. Ispričala je za “CNN” kako je toranj zaključan u 2 i 15 po lokalnom vremenu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh