Svijet

Bacila sa balkona kćerkicu (5) komšinice jer je pomiješala sa čudovištem iz popularnog filma!

Jedna Ruskinja je osuđena na devet godina zatvora zbog pokušaja ubistva petogodišnje kćerke svoje komšinice pošto je dijete zamijenila za negativca iz filma Gospodar prstenova.

Galina Kobzeva - Kurir.rs

Galina Kobzeva (69) osuđena je za pokušaj ubistva Nađe Šustove koju je najpre napala nožem i čekićem, a potom je bacila sa balkona trećeg sprata. Kobzeva će morati i da plati 8.350 funti “moralne štete” svojoj žrtvi, piše “Kurir“.

Dijete je bilo blizu smrti i preživjelo je čudom. Nađa je bila u bolnici četiri mjeseca nakon što je pretrpjela višestruke povrede glave i tijela i frakture.

Djevojčica je kasnije ispričala kako je vrištala i tražila pomoć dok ju je tukla i bola – ali niko nije došao.

Kobzeva je čuvala dijete u njenom stanu kada je izvela strašan napad. Prolaznica je vidjela da je Kobzeva bacila dijete sa balkona – a onda ju je spasila sa kolovoza i pozvala hitnu pomoć.

Rekla je da je penzionerka sa balkona vrištala: “Ne diraj je! Ona mora umrijeti! U njoj je demon, đavo!”

U sudnici je Kobzeva rekla sudiji da je pila pivo i uzimala lijekove u isto vrijeme kad je napala dijete.

Otišla je da provjeri Nađu koja je gledala televiziju i “odjednom je vidjela Goluma iz Gospodara Prstenova” koji je “zurio” u nju “glasno se smijući”.

Izašla je iz sobe u strahu od obmane, popila još koje pivo, a onda se vratila i “ponovo je vidjela čudovište iz sage britanskog pisca”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh