Svijet

BALKANAC OPTUŽEN ZA UBISTVO TINEJDŽERICE U LONDONU: Sjedila je sa dečkom u parku, a onda joj je sa leđa prišao Petrović i potegao nož!

U Engleskoj je uhapšen Manuel Petrović (20) osumnjičen za ubistvo Džodi Česni (17) u Londonu.

Džodi Česni - Kurir.rs

Mladić koji je iz Romforda u istočnom Londonu uhapšen je u utorak.

Džodi je prošlog petka sjedila u parku sa dečkom i prijateljima, gdje su pričali, pjevali i šalili se.

Kako su rekli svjedoci, primijetili su u jednom trenutku dvojicu mladića kako se motaju oko njih, ali su brzo otišli. Poslije dvadesetak minuta oni su se vratili i izboli Džodi s leđa i pobjegli. Djevojka je preminula u bolnici od zadobijenih povreda.

Osim Manuela Petrovića policija je uhapsila još jednog mladića. Iako policija nije saopštila čiji je državljanin Manuel po prezimenu je očigledno da vuče korijene sa Balkana.

Otac tragično nastradale djevojčice Piter, kao i njena sestra Lusi, rekli su da je Džodi bila sjajna djevojka koja je puno učila, kao i da je uvijek vodila računa da svuda stigne na vrijeme.

“Ne možemo da se pomirimo sa tim da smo je izgubili. Još čekamo da se vrati kući”, kaže njena sestra.

Motiv ovog jezivog zločina još uvijek nije poznat, a istraga je u toku, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh