Svijet

NEZAPAMĆEN ZLOČIN: Muškarac ubio svoje roditelje, djevojku i kćerkicu prije nego što ga je policija ubila

“Žrtve nisu ustrijeljene. Rečeno mi je da je zločin počinjen s više vrsta oružja, a više detalja otkrit će očevid”, rekao je policijski narednik.

Mark Leo Gregory Gago - Oregon County Sheriff's Office

Muškarac iz američke savezne države Oregon ubio je četvero članova svoje porodice u subotu navečer, prenosi “Slobodna-Bosna“.

Kako pišu američki mediji, 42-godišnji Mark Leo Gregory Gago ubio je svoje roditelje, djevojku i kćerkicu prije nego što ga je policija ubila.

Ubio ih je s više vrsta oružja?

Žrtve nisu ustrijeljene. Rečeno mi je da je zločin počinjen s više vrsta oružja, a više detalja otkrit će očevid“, rekao je policijski narednik Brian Jensen.

Gagove žrtve imale su 66, 64 i 31 godinu, dok je kćerkica navršila tek devet mjeseci. Kad je policija upala u Gagov dom, pronašli su ga kako napada svoju 8-godišnju pokćerku, dijete svoje djevojke iz njenog prvog braka.

Osim pokćerke, preživjela je i cimerica koja je živjela s njima. Prošla je samo s lakšim povredama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh