Region

Mamio dječake na mrežama, jedan završio u njegovim kolima: Duže vrijeme se dopisivali, tražio mu da prenoći

Na svu sreću, policija je ubrzo pronašla osumnjičenog pedofila i uhapsila ga na školskom parkingu prilikom rutinske provere jer im je bila čudna njegova vozačka dozvola

Pedofil - Dnevno24.com

Neimenovani muškarac je 29. februara bez znanja i saglasnosti roditelja namamio jednog dečaka (12) u svoj automobil u Budimpešti i odveo ga u Bicske. Tokom zajedničke vožnje, čovek je navodno dečaka dodirivao po ruci.

Na svu sreću, policija je ubrzo pronašla osumnjičenog pedofila i uhapsila ga na školskom parkingu prilikom rutinske provere jer im je bila čudna njegova vozačka dozvola.

Naime, muškarac je prilikom legitimisanja koristio dozvolu koja je pripadala pokojniku.

Okružni sud u Sekešfehervaru, na predlog Okružnog tužilaštva u Bicskeu, naložio je hapšenje muškarca koji je, kako se sumnja, poklonima i zajedničkim programima zadobio poverenje maloletnih dečaka u cilju uspostavljanja seksualnih odnosa sa njima.

“Muškarac se tereti za krivično delo seksualnog nasilja koje je počinilo obezbeđivanjem neophodnih ili olakšavajućih uslova za izvršenje seksualnog nasilja i dodatnih krivičnih dela”, saopštilo je glavno tužilaštvo okruga Fejer.

Kako se navodi u saopštenju, muškarca je prošlog četvrtka uhapsila policija u Bicskeu. Osumnjičeni se goni za slično krivično delo, pa je postojao realan rizik od recidiva i skrivanja.

Na osnovu dosadašnje istrage, muškarac je elektronskim putem ili lično uspostavio kontakt sa nekoliko maloletnih dečaka, pokušao da zadobije njihovo poverenje kroz zajednička interesovanja i poklonima male vrednosti, nudeći im da prenoće u njegovom stanu.

Tokom ličnih susreta, on im je iskazivao svoja osećanja, ulazio u fizički kontakt sa njima, mazio ih i ljubio ruke.

Pronađeni su i mejlovi muškarca iz kojih se saznalo da je održavao kontakt sa nekoliko dece na društvenim mrežama i da je na internetu želeo da naruči lični dokument sa sopstvenom slikom, ali da vodi poreklo iz Holandije, piše Blikk.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh