Region

OGLASILI SE IZ FABRIKE “TRAJAL” IZ KRUŠEVCA NAKON EKSPLOZIJE: “Stručne službe će istražiti detalje ovog događaja”

U eksploziji u fabrici “Trajal” poginuo je osamnaestogodišnji Nikola Rašković, a povređene su četiri osobe, od kojih je jedna devojka u kritičnom stanju hitno prevezena za Beograd.

Hitna pomoć - Ilustracija / Srbijadanas.com

Iz fabrike “Trajal” oglasili su se saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

“Povređeno je petoro radnika od kojih je jedan radnik podlegao povredama”, saopšteno je iz Trajala.

“Tri radnika su zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici, i prema rečima lekara u stabilnom su stanju. Jedna radnica nastaviće lečenje na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu. Zahvaljujući veoma brzoj reakciji Policijske uprave Kruševac, Sektora za vanredne situacije, službe Hitne medicinske pomoći i osoblju Opšte bolnice Kruševac, a pre svega brzom reakcijom dežurnih ekipa i radnika Trajal Korporacije zbrinuti su povređeni i ugašen je požar”, navodi se u saopštenju.

Kako se dalje navodi u saopštenju, Pogon za proizvodnju gorive trake radio je uz primenu svih bezbednosnih mera i pod nadzorom kamera, tako da će stručne službe istražiti detalje ovog događaja.

“Svi radnici Trajal Korporacije izražavaju duboku žalost i tugu povodom ovog tragičnog događaja”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Trajal Korporacija, kabinet generalnog direktora”.

Podsetimo, jutros oko 9 časova u dogodila se eksplozija u fabrici “Trajal” u Kruševcu. Eksplozija se dogodila u objektu za proizvodnju gorive trake.

Od posledica eksplozije, na licu mesta je stradao Nikola Rašković (18), a povrede su zadobila još tri muškarca Dušan Jakovljević (25), Marko Milošević (38) i B.T. (38) i jedna devojka Sara C. (20).

Požar koji je izbio usled eksplozije je lokalizovan, a pripadnici Policijske uprave u Kruševcu i Sektora za vanredne situacije obezbeđuju lice mesta, prenosi kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh