Region

Srbija: Tijelo muža sa djecom isjekla na krevetu, pa ga odnijeli u šumu

Tijelo muškarca (56) iz Požarevca pronađeno je danas u šumi na području Kučeva, a njegova supruga LJ.J. priznala je krivicu za ubistvo u Višem javnom tužilaštvu. Za zločin su osim nje osumnjičeni i kćerka i sin ubijenog.

Policija - Grude-online.info

Kako nezvanično saznaje Telegraf od mještana Vlaškog Dola u kom su živeli, Lj.J. je ubila žrtvu, isijekla njegovo tijelo i uz pomoć djece ga bacila ga u šumu udaljenu 60 kilometara od sela.

Mještani su duboko potreseni ovom tragedijom i kažu da je ubistvo monstruozno, kao i da su žrtvi navodno isječeni ruke, noge i trup.

“Isijekli su ga na krevetu u kući, pa su tijelo odnijeli 60 kilometara dalje u šumu”, navode mještani.

Podsjetimo, u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu saslušane su Lj.J. i A.A. Lj.J. je priznala krivicu, dok se A.A. branila ćutanjem.

VJT u Požarevcu je stavilo predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Požarevcu za određivanje pritvora osumnjičenima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh