Region

NOVOSAĐANKA KRENULA U AUTO, PA ZATEKLA OVO NA VRATIMA: Umalo nije UMRLA kada je vidjela KAKO SE VRPOLJI, HOROR

Neprijatno iskustvo doživela je jedna korisnica društvenih mreža iz Novog Sada koja je ugledala nevjerovatan prizor kada je htjela da uđe u svoj auto. Prišla je vozilu i ugledala je zmiju u kolima!

Zmija u kolima, Foto: Prinstcreen/Tviter/ @drveni_advokat

Jedna korisnica društvenih mreža zabilježila je jeziv trenutak kada je htjela da uđe u svoj automobil – ugledala je zmiju koja joj je ušla u auto!

Neprijatno iskustvo doživjela je jedna korisnica društvenih mreža iz Novog Sada koja je ugledala nevjerovatan prizor kada je htjela da uđe u svoj auto. Prišla je vozilu i ugledala je zmiju u kolima!

Zabilježila je ovaj trenutak svojim mobilnim telefonom i podijelila je snimak na društvene mreže kako bi potražila stručnu pomoć kao i savjete upućenih ljudi. Prema komentarima, navodno se radi o ribarici koja je bezopasna. Vlasnica automobila u kojem je zmija tvrdi da je zmija dugačka oko 50 do 60 centimetara i da su joj komšije prenijele da je zmija “siktala” na njih, prenosi Espreso.

Zamolila je za pomoć kako da istjera zmiju napolje, a ljudi u komentarima su joj preporučili da zagrije mlijeko i da ga postavi ispod automobila jer taj miris navodno privlači zmije, dok su se neki uplašili: “Ja da sam ovo vidjela umrla bih od straha”.

Žena je sa komšijom pretresla auto i nije uspjela da je pronađe pa se pretpostavlja da se zmija nalazi ispod haube ili negdje u karoseriji vozila, piše Mondo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh