Region

“JA SAM VIDIO PANTALONE I SLIČNU BOJU KOSE KAKVU IMA MOJA KĆERKA…” Otac učenice opisao pakao iz Urgentnog centra

Borovčanin je naveo da je čuo juče ujutru informaciju da je na Vračaru bila pucnjava.

Bojan Borovčanin -Printscreen TV Prva

Bojan Borovčanin, pomoćnik direktora Kliničnog centra za opšte poslove i bezbjednost i otac djevojčice koja ide u Osnovnu školu “Vladislav Ribnikar” ispričao je kako se juče osjećao kada je saznao da se u toj ustanovi dogodila pucnjava.

Borovčanin je za TV Prva naveo da je čuo juče ujutru informaciju da je na Vračaru bila pucnjava i da ima stradale i ranjene djece.

– Ja trčim dole do Urgentnog centra i poslije par trenutaka stiže sanitetsko vozilo, iznose djevojčicu. Prilikom iznošenja iz saniteta, ja sam vidio pantalone i sličnu boju kose kakvu ima moja kćerka. U tom trenutku, taj osjećaj…zaledio sam se. Prišao sam i vidio da, ako mogu reći na sreću, nije moje dijete. Taj osjećaj, taj trenutka bola – rekao je Borovčanin.

Dodao je da je tada shvatio koliko je ozbiljna situacija.

– Kad vidite da transportni radnik koji je ušao na mjesto zločina da im pruži pomoć izlazi iz vozila i povraća i plače, to mi je pokazalo koliki je horor i užas bio. Da ne pričam o roditeljima koji dolaze tu i traže svoju djecu…Boga molite da je negdje u bolnici, a ne da ga ne nađe – dodao je, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh