Region

DJEVOJČICA KOJA IMA POVREDE GLAVE U TEŠKOM STANJU: Najnovije informacije o povrijeđenoj djeci u školi na Vračaru

Djevojčica je, da podsjetimo, juče odmah operisana,

Hitna pomoć, Srbija - Petar Aleksić

Troje djece, koja su povrijeđena u jučerašnjoj pucnjavi u školi na Vračaru, i dalje se nalazi u Univerzitetskoj dječijoj klinici u Tiršovoj, dvoje dječaka i jedna djevojčica, a kako nam je rečeno u toj ustanovi. Kako se saznaje, djevojčica je i dalje u teškom stanju, dok su dječaci stabilno.

Zdravstveno stanje djevojčice, koja je imala povrede glave, je i dalje nepromenjeno i teško.

Djevojčica je, da podsjetimo, juče odmah operisana. Operacija je kako je izjavio direktor klinike u Tiršovoj Siniša Dučić, bila komplikovana, radilo se o veoma teškom zahvatu, nakon kojeg je njeno zdravstveno stanje i dalje ugrožavajuće.

Još troje djece i nastavnica istorije nalaze se u Urgentnom centru. Jedan dječak je u teškom stanju a ostali su van životne opasnosti.

Velika tragedija dogodila se juče oko 8.40 časova kada je maloljetnik (13) učenik sedmog razreda ubio 8 učenika ove škole i radnika obezbeđenja a ranio 6 đaka i nastavnicu historije.

Dečko je sam pozvao policiju i rekao sta je uradio. Odmah je uhapšen, a nakon toga su privedeni i njegovi otac i majka, piše Telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh