Region

Djevojčicu obljubio drug iz škole i prijetio joj, majka sve saznala…

U jednom trenutku sam uključila njen mobilni telefon i počela da se dopisujem sa drugaricama u njeno ime. Tad sam doživjela šok. Saznala sam da je moja kćerka si.ovana!

Djevojčica - Ilustracija/Avaz.ba

Ovim riječima, započinje svoju potresnu ispovijest D. N. majke djevojčice (13) koju je, kako se sumnja, maloljetni A. B. obljubio početkom februara 2023. godine u Beogradu.

Ovaj slučaj prijavljen je policiji i Višem javnom tužilaštvu Odjeljenju za maloljetnike 22. marta u policijskoj stanici u Surčinu.

– Obaviješten je zamjenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Odjeljenje za maloljetnike koji se izjasnio da se maloljetni A. B. sasluša u svojstvu osumnjičenog za krivično djelo – obljuba sa djetetom i da se prijava proslijedi redovnim putem nadležnom tužilaštvu što je i urađeno – kaže izvor za Blic.rs.

Protiv A. B. će biti podnijeta krivična prijava i provjere će se vršiti redovnim putem.

Prema riječima majke djevojčice, njenu kćerku obljubio je njen vršnjak početkom februara, a zastrašujuće se.sualno zlostavljanje otkrila je nakon što je djevojčica počela da se drugačije ponaša.

Kako navodi, u jednom trenutku je uključila kćerkin mobilni telefon i počela da se dopisuje sa njenim drugaricama ni ne sluteći šta će saznati.

– Tad sam doživjela šok. Prvo su joj prijetili da će ubiti mene, a druga ucjena je bila da će joj ubiti cijelu porodicu. Prijetili su joj da će nas sjeckati djelić po djelić – objašnjava ona.

Kako tvrdi, ona je odmah otišla u policiju i prijavila.

– Moja kćerka i dalje ima strašne snove u kojima joj se vraćaju scene iz kobnog dana. Od 24 časa, muž i ja spavamo po sat vremena. Kćerka nam je pod lijekovima – rekla je ona.

D. N. je ispričala da je saznala da je dječak A. B. u jednom trenutku sumnjao njena kćerkica ima snimak na kojem se navodno vidi kako je se.usualno zlostavlja, zbog čega ju je, kako ona tvrdi napao, piše Blic.

– Oteo joj je telefon i sa drugarima lupao šamare – ispričala je majka djevojčice, piše Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh