Region

SAMO ŽELIM JOŠ JEDNOM DA JE ZAGRLIM! Vapaj namučenog oca koji nestalu kćerku SAM TRAŽI mjesec dana, Dalibor ne odustaje

Tačno mjesec dana je prošlo od kako je nestala Ilinka Dujović iz Priboja.

Ilinka i Dalibor Dujović - RINA

Njan otac Dalibor sve vrijeme je traži i to u većini slučajeva sam. Najveću pomoć do sada je imao od članova Rafting kluba koji su sa njim na čamcu pretraživali Lim. Međutim, pomaka nema. Otac kaže da je iz dana u dan sve teže, ali da odustati neće dok svoje dijete ne pronađe.

“Nas četvorica sa dva čamca otići ćemo danas do Rudog i ponovo pretražiti teren. Ostavljen sam sam iako smo odmah po Ilinkinom nestanku obavijestili sve nadležne državne službe, niko se nije javio. Sjećam se prošle godine kako su svi bili angažovani u potrazi nestalog dečka iz Hrvatske, naravno i trebalo je, da bi se dijete što prije pronašlo. Ali, ni ja ne znam gdje mi je dijete. Da li je živa?

Sam pretražujem teren, rastjerujem ptice i životinje misleći da će je možda napasti ukoliko je negdje u blizini. Tugu i bol koju osjećam ne mogu opisati riječima, ali i ni tu nemoć jer sam ostavljen skoro od svih. Кao da život mog djeteta nije vrijedan”, rekao je za RINU Ilinkin otac Dalibor.

Pomoć u ljudstvu do sada je stigla samo iz Republike Srpske, a ovaj namučeni čovjek kaže da im je zauvijek zahvalan jer su mu pomogli u najtežim trenucima. Dodaje da samo želi pronaći svoje dijete i da je još jednom zagrli.

“Nadam se da će neko od nadležnih čuti moj vapaj i pomoći mi. Stupio sam indirektno u konatakt sa Žandarmerijom i valjda će doći da zajedno potražimo Ilinku. Кrajnje je vrijeme. Najavili su snjegove, rijeka Lim tada postaje još nepredvidljivija. Zato, molim još jednom za pomoć”, apeluje Dalibor u nadi da će ga neko čuti, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh