Region

DA SAM GA SAMO VIDIO NA VRIJEME: MONSTRUM POSLIJE ZLOČINA ISTRČAO NA AUTOPUT, POGINUO NA NEVJEROVATAN NAČIN

Komšije iz zagrebačkog naselja Kozari su prestravljene i šokirane poslije nezapamćenog zločina kada je monstrum Goran Knežević ubio jednoipogodišnje dijete i masakrirao bivšu partnerku kojoj se ljekari bore za život.

Goran Knežević - hayat

Knežević je odranije poznat policiji i dosta vremena proveo je po zatvorima. Jedno vrijeme je radio kao obezbjeđenje u poznatom noćnom klubu u Dugom Selu, a navodno je i švercovao polovne automobile. Živio je samo nekoliko kuća dalje od mjesta stravičnog zločina.

Komšije ne mogu sebi da dođu od šoka.

Da sam ga bar vidio na vrijeme, ispalio bih u njega cijeli šaržer da spriječim da ubije dijete, bez obzira na posljedice – rekao je za Jutarnji list jedan od mještana naselja.

Zanimljiv je način na koji je ubica završio.

Nakon što je napao ženu i dijete, skrenuo je zaobilaznim putem prema Kosnici, gdje je izašao iz automobila i nastavio da bježi. Tada je na njega naletio kamion i pregazio ga.

Prije nego što je završio ispod kamiona, 41-godišnjak je u svom ludom bjekstvu napravio je dvije saobraćajne nezgode. Poslije drugog sudara skrenuo je sa puta i pri povratku na A3 završio pod kamionom.

Tijelo mrtvog sa obilaznice na području Kosnice prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi se obdukcijom utvrdilo da li je 41-godišnji muškarac u tom trenutku imao u sebi nedozvoljene supstance. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh