Region

UZNEMIRUJUĆE Hitna pomoć u Beogradu pregazila baku

Na Twitteru je osvanuo snimak nesvakidašnje nesreće kada su kola Hitne pomoći pregazila jednu stariju ženu dok su išli u rikverc. Ni vozač, ni medicinsko osoblje nisu primijetili da im je pod vozilom ostala zaglavljena žena, već su je uočili tek nakon izlaska iz vozila.

hitna pomoc u Srbiji - Twitter

Kako se vidi na snimku objavljenom na Twitteru, incident sa kolima Hitne pomoći sa beogradskim registarskim oznakama desio se 3. decembra prije podne.

Vozilo se kretalo u rikverc i parkirali su se ispred ulaza u zgradu. Pretpostavlja se da je ekipa išla na teren.

Vozač u retrovizoru nije vidio da se stazom kreće starija žena.

Iznenađujuće je da niko nije ni primijetio da su udarili ženu i potom je branikom pogurali pod vozilo.

Na svu sreću, čudom, žena nije završila ispod točka vozila. Medicinsko osoblje je izašlo iz kola Hitne pomoći i krenuli da ulaze u zgradu. Pretpostavlja se da je žena počela da viče, te su se medicinski radnici okrenuli i tek tada primijetili ženu.

Ubrzo nakon toga su izvadili ženu koja je bila zaglavljena ispod vozila i pružili joj pomoć. Vozač se pomjerio unapred, kako bi žena mogla da se izvuče. prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh