Region

NIKAD ZGODNIJA KOLINDA: Uz ovakvu vatrenu najvijačicu “Barakude” nisu mogli izgubiti

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović čini se postala je prava “influencerica” te njezine društvene mreže prati tisuće pratitelja.

Kolinda Grabar Kitarović - screenshot

Osim što komentira društveno-političke teme i obljetnice, najčešće ipak objavljuje svoje fotografije sa raznih događanja, ili svojih putovanja.

Vrlo su popularne njezine objave sa sportskih tribina gdje redovito prati hrvatske sportaše na svjetskim i domaćim natjecanjima.

Redovito promovira Hrvatsku

Cijeli svijet tako pamti 2018. godinu i plesanje, navijanje i skakanje tadašnje predsjednice na svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji gdje je zajedno s navijačima prisustvovala povijesti i finalu svjetskog prvenstva za Hrvatsku.

Posljednji put viđena je na utrci Formule 1 u Mađarskoj.

Najnovija objava izazvala je pregršt reakcija a snimljena je na finalu Europskog prvenstva u vaterpolu gdje je Hrvatska pobijedila Mađarsku

U svojoj objavi na Facebook-u napisala je: “Ajmo do pobjede, Barakude! Idemo po zlato!”

Dobila je velike komplimente pratitelja na društvenim mrežama, a jedan od njih ju je zamolio da skoči u bazen sa zlatnim Barakudama, piše Dnevno.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh