Region

Shrvana Nikolina Pišek čula rezultate obdukcije; Vidojev otac: Ne smijem u stan 40 dana

Nakon objave rezultata obdukcije, oglasila se njegova shrvana udovica…

Nikolina Pišek - Kurir

Udovica Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek potvrdila je za Kurir da je čula za rezultate obdukcije pokojnog muža.

– Nemam nikakav komentar na to, hvala vam mnogo – rekla je shrvana Nikolina.

Podsjetimo, komisijskim vještačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00.22 uslijed zapaljenja srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla.

Toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović bio teško alkoholiziran, imao je čak 2,83 promila u krvi. Također je konzumirao i lijekove (sedative), ali u količini koji nisu bili dovoljni da sami po sebi izazovu smrt.

Analizama nije utvrđeno prisustvo opojnih droga i drugih nedozvoljenih psihoaktivnih supstanci (kokaina, heroina, amfetamina, MDMA i drugih). Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, doktora specijalista sudske medicine.

– Ne znam što da vam kažem, dobro sam i nisam… Jednostavno ne znam kako dalje. I sada sam u blizini Vidojevog stana, danas nisam bio kod kuće jer sam bio u policiji – rekao je prije para dana Vidoje za Kurir.

– U stan pokojnika se ne ulazi 40 dana. U cijeloj ovoj zgradi od kada nema Vidoja ja sam sam, ta cijela zgrada je moja. U taj stan nisam ulazio, nemam razloga da ulazim… Što ću naći tamo? Zašto da ulazim, koga da tražim u tom stanu?! Ne smijem pokucati na ta vrata, znam da više nema tko da ih otvori – rekao je Miša kroz suze. prneosi 24sata


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh