Region

PRVA ISPOVIJEST BOLESNOG MIŠE GROFA POSLIJE SMRTI SINA: Vidojeva ljubavnica KRIJE od čega je UMRO, od nje sad nema ni traga ni GLASA!

Pokojni suprug voditeljke Nikoline Pišek Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini života, navodno usljed popuštanja rada srčanog mišića, međutim, njegov otac Viktor Ristović tvrdi da to nije tačno.

Misa Grof - Ekskluziva

Dok čeka da stigne toksikološki nalaz, Miša Grof je u prvoj ispovijesti za Republiku ispričao da vjeruje da ljubavnica Vidoja Ristovića, maserka Danijela Bojić iz Valjeva zna pravi razlog smrti, ali se plaši da o tome priča, a najviše ga čudi to što nije odmah pozvala Hitnu pomoć kada je shvatila da je njegov sin mrtav.

– Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Mislim da će prije vama novinarima da kažu kad će da pošalju nalaze nego meni, ne znam iz kog razloga. Otkako mi je sin umro ne znam šta je uzrok! Što se Danijele tiče, mi se nismo još čuli, ali ne čudi me što neće ništa da priča. Ona je u strahu, ne znam šta krije. Nemam drugo objašnjenje – priča Miša i nastavlja:

– Kad sam bio kod nje u stanu, ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj samo jedno pitanje, a to je bilo zašto nije odmah zvala Hitnu pomoć. Prošlo je više od pola sata kako je Vidoje umro, a ambulantna kola stižu tek kasnije. Nikad se više od sahrane nismo čuli, interesuje me šta se desilo u tom stanu, kao oca koji je izgubio dijete. Od Danijele nema ni traga ni glasa. Čekam da stignu nalazi, pa ću da je pitam da mi objasni kako i šta.

Nikolina me ne posjećuje, ali se čujemo

Miša Grof tvrdi da je se redovno čuje sa snajkom Nikolinom Pišek, pa je otkrio da je ona i dalje u Beogradu, ali da ga ne posjećuje.

– Što se Nikoline tiče, ona je dobro, mnogo bolje. Ja sam izgubio dijete, ne mogu da budem nikad dobro, a s njom je drugačija priča. Ona se oporavlja, staje na noge i znam da je sa kćerkom u Beogradu. Ne dolazi kod mene, ali me često zove da pita kako sam. Nema kako da mi pomogne, a, svakako, sve što mi je sada potrebno u rukama je ljekara. Treba mnogo da se odmaram, najviše sam kod kuće. Posjete me ne umaraju, tako da svako koga zanima kako sam ima moj broj telefona i svakog trenutka može da nazove i da sve provjeri – kaže Ristović.

Grof je potom otkrio da nije istina da je njegov sin Vidoje preminuo usljed prekida rada srčanog mišića jer mu doktori nijednog trenutka nisu dali takvu informaciju:

– Mojih pretpostavki nema, nisam tvrdio nijednog trenutka da je moj sin preminuo od srca. To mi doktori nisu rekli. Uzrok smrti nema veze sa srcem, ko zna šta je u pitanju. Bez nalaza ništa ne mogu da znam. Nikakav razlog nisam otkrivao, van pameti je da je Vidoje preminuo od srca. Nisam doktor, ljekari mi ništa nisu rekli niti sam ih vidio. Ne znam šta se krije od mene, ali i sada imam ljekare oko sebe. Otkako sam izgubio sina osjećamo se mnogo loše. Ne shvatam što me ljudi pitaju da li mi je sada bolje. Ko nije izgubio dijete, ne može da shvati i da razume taj osjećaj. To je praznina koja ostaje. Nema tu prolaska bola. Može čovek samo nekako da nauči da živi s tim.

Viktor kaže da ne razmišlja o bilo kakvoj podijeli imovine s Pišekovom, te i da ona nije ni potencirala da o tome razgovaraju.

– Ne znam što ljude zanima kako će imovina da se dijeli. Sve što je moj sin imao vodi se na moje ime. Ne vidim razlog da bilo koga zanima šta ćemo mi i kako ćemo u familiji bilo šta da delimo. Prvo se pričalo da Nikolina i ja nismo u dobrim odnosima, ali smo svima pokazali da to nije tačno. Narod će uvijek da priča, ali ja gledam svoja posla – tvrdi Miša Grof.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh