Region

DRUGOVI MATEJA PERIŠA I DALJE ŠUTE! U toku je obdukcija tijela pronađenog na Adi Huji

Iz Dunava na Adi Huji jutros je oko 9 sati i 20 minuta izvučeno tijelo koje po opisu odgovara nestalom Mateju Perišu.

Podsjetimo, ovaj mladić nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine kada je sa prijateljima došao da proslave Novu godinu.

Oni se nisu ni danas oglašavali, nakon informacije da je pronađeno tijelo u Dunavu koje po opisu odgovara njihovom prijatelju.

Hitno je naložena i obdukcija koja je u ovom momentima u toku, javlja hrvatski Dnevnik. Dodaju i da će se DNK analiza sprovoditi u više različitih faza.

Hrvatska policija doputovala je ranije u Beograd i oni su naveli kako će prvi informaciju o tome da li je tijelo Matejevo ili nije saznati članovi njegove porodice.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Hrvatske Antonio Gerovac rekao je i kako je stalno u kontaktu sa Matejevim ocem Nenadom, koji je na putu za Beograd, kao i da će prvi rezultaiti obdukcije biti gotovi već sutra.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh