Region

Suprug nestale Marijane iz Big Brothera: Ne znam okolnosti njezinog nestanka

U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje sa bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Marijana - pixsell

Policiji je prijavljen nestanak Marijane Seifert, koja je javnosti poznata i kao pobjednica Big Brothera 2011. godine u kojem je osvojila iznos od 104 hiljade eura.

U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje sa bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

– Ja sam prijavio nestanak policiji. Ne mogu govoriti o okolnostima, ne znam ih ni ja – rekao je za 24 sata Karlo Seifert s kojim je Marijana u braku od 2020. godine i s kojim ima sina Aleksandra kojeg su krstili u lipnju prošle godine.

Karlo je i na svom Facebooku uputio apel svojim prijateljima i poznanicima da podijele informaciju o Marijaninom nestanku te da se jave ako bilo što znaju. Vijest o Marijaninom nestanku šokirala je i njezinu sestru Maju.

– Prije nekoliko dana sam se vratila iz Beograda. S Marijanom se nisam čula. Isuse Bože. Noge su mi se odsjekle. Ne znam ništa o njenom nestanku – u šoku je rekla za 24 sata. Maja je u Beogradu sudjelovala u showu “Bar” gdje se s drugim natjecateljima borila za glavnu nagradu od 30 hiljada eura, pišu Večernji.

Na stranici nestali.gov.hr piše kako je Marijana nestala danas na istoj adresi gdje joj je u Zagrebu prijavljeno i prebivalište. Marijana je visoka oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh