Region

ZNA SE KO JE BIO S RASIMOM U KOLIMA: Auto sletio s puta pa se prevrnuo, za volanom poginuo direktor (45) javnog preduzeća

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na auto-putu Beograd – Niš poginuo je direktor javnog preduzeća Emisiona tehnika Branko Gogić, koji je bio za volanom automobila škoda superb.

Rasim Ljajić - Kurir.rs

Kako je saopštio MUP, nesreća se dogodila na auto-putu Beograd – Niš, kod Ražnja, jutros oko 9 časova, kada je “škoda superb”, u kojoj se nalazio predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, iz zasad neutvrđenih razloga, sletjela s puta i prevrnula se.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač „škode superb“ je, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mjesta. Rasim Ljajić, koji se nalazio u vozilu, prevezen je u Klinički centar u Nišu. Uviđaj je u toku.

Ljajić i Gogić bili su prvi saradnici i često su putovali zajedno.

Rođen je 15. aprila 1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Radio je u Ministarstvu spoljnih poslova, konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču, zatim u Diplomatskom protokolu i na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Član je SDP-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu od 2012. do 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsjednika Izvršnog odbora, prenosi Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh